mia negovetić

Ovogodišnje izdanje Dore stalno je pod napadima da je nešto 'plagijat'. Svi su se prvo okomili na Miju Dimšić i pobjedničku pjesmu, a sada je domaći Youtuber optužio i drugu Miju s Dore.

Mia Negovetić je nedavno izbacila spot za svoju novu pjesmu 'Forgive Me (Oprosti)', s kojom se predstavila i na ovogodišnjoj Dori. Iako je bila jedan od favorita, pobjeda joj je izmakla. Sada kada je pak izašao spot za tu pjesmu, i ona se našla pred kritikama da je ideja za spot 'ukradena'. I to od hrvatskog Youtubera. On je sam to primijetio i pitao svoje pratitelje na storyju vide li i oni sličnosti ili je samo on, piše Index. On je Dennis Domian, čiji je YouTube kanal kombinacija svega po malo, a jedna od stvari u kojoj se iskušao je i glazba. Spot koji je snimio za pjesmu 'Losing My Mind' izgleda ovako.

A kada nakon toga pogledaš spot od Mije, nemoguće je ne vidjeti sličnosti. Samo slučajnost ili namjerno kopiranje?

Dennis je naglasio da ne krivi Miju, već da ga je samo rastužila količina nekreativnosti na domaćoj glazbenoj sceni. Da jedan veliki Croatia Records nema svoje ideje, nego ih krade od Youtubera. Malo tužno. Definitivno podržavamo način na koji je to podijelio sa svojim pratiteljima i što nije napao Miju, jer ona sigurno nije bila ta koja je odlučivala o tome kako će spot izgledati.

Pogledajte još:

Kada je Hrvatska na Eurosongu prošla najbolje, a kada najgore? Evo tko je bio najveći fejl

Znaš li tko je ova poznata pjevačica? Totalno je zbunila fanove novim fotkama

Koga stranci misle da smo trebali poslati na Eurosong? S drugom pjesmom bi po njima imali veće šanse

pjesma dennis domian kopiranje Mia Negovetić glazba

Još vijesti