Slika nije pronađena

Harry Styles, član popularnog benda One Direction, po prvi puta je u nekom intervjuu spomenuo svoju bivšu djevojku Taylor Swift. Za nju je imao samo riječi pohvale.

Za radijsku postaju Capital FM Harry je na pitanje kako se osjeća nakon prekida s Taylor rekao: 'Dobro se osjećam, hvala na pitanju, OK sam.'

Novinari su ga također pitali o nedavnom nastupu Taylor Swift na Grammyjima, kada je, prije nego je otpjevala svoj hit 'We Are Never Ever Getting Back Again', s publikom komunicirala na čistom britanskom naglasku, što su mnogi prokomentirali kao izravnu poruku Harryju. Pjevač je o tome rekao: 'Taylor je sjajna zabavljačica i glazbenica te je stvorena za scenu. To je bio još jedan njezin odličan  nastup.'

Pjevač je rekao kako mu ponekad nije jasno zašto se ljudi toliko zanimaju za takve stvari, ali da razumije da je to sve ipak normalno.

Inače, Taylor Swift prijeti milijunska tužba zbog toga što je uzela novce za koncert kojeg nije održala. Radi se o koncertu iz kolovoza prošle godine na jednom festivalu, a Taylor je uzela 2,5 milijuna dolara, no nije ga održala. Sada joj organizatori koncerta prijete tužbom.

Harry Styles one direction Taylor Swift