Hardin i Harry Styles

Ako si mislila da do Harryja Stylesa nije došla riječ o ovom filmu, onda si se prevarila. Čuo je za „After“, a je li ga gledao i što misli o njemu? Otkrio je u jednom intervjuu od prije par godina.

Vjerujemo da svi to već znaju, ali ako netko slučajno ne zna, cijeli serijal „After“ je zapravo priča koju je napisala jedna cura, Anna Todd, koja je fan One Directiona. Ta je priča zapravo bila njen fan fiction o Harryju Stylesu. Bila je toliko dobra da je zapela za oko izdavačima, kao i bitnim ljudima u filmskoj industriji. Sretna slučajnost za ovu curu! Glavni lik u priči, Hardin Scott, je tako temeljen na Harryju Stylesu. Tako je rekla spisateljica. Filmovi su postali ludo popularni, a ljubavnu priču između Hardina i Tesse su pratili fanovi iz cijelog svijeta. Što na to sve kaže Harry Styles i zna li uopće da je bio inspiracija za ovaj veliki filmski hit? U jednom intervjuu od prije par godina mu je bilo postavljeno to pitanje. Voditelj je pitao Harryja je li taj serijal stvarno o njemu.

Harry se našao u nezgodnoj situaciji i zbunjeno prokomentirao „Ne znam koliko… ne znam“. Rekao je da ne zna može li to potvrditi, te da nije baš educiran o izvoru skripte za film, odakle je uopće došla i je li stvarno on bio inspiracija. Čuo je za film, ali nije ga ni gledao niti zna išta o njemu. Komentar na ovaj odgovor je dao i sam glumac, Hero Fiennes Tiffin, koji glumi Hardina. Za StyleCaster je rekao da je upoznao na kratko Harryja, da su se rukovali, ali da nije imao vremena za išta više jer su bili na crvenom tepihu i morali su oboje ići dalje.

 

 

Hero je dodao da iako nisu stigli pričati, Harry ga je pogledao pogledom koji je govorio da zna. Što točno, Hero nije previše objasnio. Vjerojatno je mislio na to da Harry zna tko je on i da glumi lika koji je inspiriran njime. Bilo bi fora da je i sam Harry fan „Aftera“, ali izgleda da ga taj serijal nije privukao, čak ni zbog govorkanja o povezanosti s njim.

after Harry Styles komentar što misli fan fiction one direction film

Još vijesti