Slika nije pronađena

Bivši član One Directiona poznat je po svojim slatkim loknicama, a iako je prije nekog vremena malo skratio kosu zbog uloge u filmu 'Dunkirk' i dalje je imao preslatku frizuru. Sve do sada. Prije nekoliko dana je drastično skratio kosu, a dok jedan dio fanova tvrdi da je i dalje prezgodan, drugi dio ne može vjerovati što je napravio.

Harry Styles više ne izgleda kao Harry Styles. S najnovijom frizurom više izgleda kao bivši kolega iz 1D-a Louis Tomlinson. Nitko od fanova nije bio spreman na ovakvu drastičnu promjenu, ali na najnovijim fotkama s fanovima koji su ga uhvatili prije nekoliko dana u Italiji, Harry ima novu frizuru. Kovrče su mu postale svojevrsni zaštitni znak, a čak i kada je malo skratio kosu, to nije bilo toliko puno. Zadnja frizura koju je isfurao je za neke fanove bila ipak malo previše. Nitko ne može vjerovati svojim očima! Kosa mu je sada kratka i ravna, a najveća promjena su ipak šiške.


Otkad je poznat javnosti Harry je eksperimentirao s različitim frizurama, a reakcije su uvijek bile jednake – apsolutno oduševljenje. Sada se fanovi ne mogu odlučiti što misle. Neki su i dalje oduševljeni.A drugi baš i nisu.Tu je i grupica ljudi koje je s novom frizurom podsjetio na nekog drugog celeba, od Louisa Tomlinsona do Eltona Johna.
Promjene je nekada teško prihvatiti, a pogotovo izgleda kada je u pitanju Harry Styles i njegova frizura.

Foto: Imdb/ Instagram/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

[OMG] Harry Styles komentirao ponovno okupljanje One Directiona! Svi osim jednog člana su ZA

Nećete vjerovati s kim je Harry Styles zaplesao na koncertu od Ari! A što je tek imao na sebi LOL

U novoj epizodi teen serije pojavila se seks scena s dvoje bivših članova One Directiona!

Izgled sok Frizura novo Harry Styles one direction

Još vijesti