Slika nije pronađena

Otkad je Harry objavio datum izlaska novog albuma, rodilo se nekoliko teorija oko njegova izlaska i povezanosti s njegovom bivšom ljubavi Taylor Swift. Je li neka od njih točna ili su fanovi na skroz krivom tragu?

Informacije o tome kada Harry Styles izdaje novi album i kako će se zvati bile su do prije nekoliko dana obavijene velom tajni. Na njegovoj je službenoj stranici bila misteriozna poruka, a sada kada je čak i otkrio nekoliko informacija – misterij se u jednu ruku nastavlja. Zna se da će se album zvati 'Fine Line' i da izlazi 13. prosinca! Svim fanovima Taylor Swift ovaj datum može zvučati poznato – jer to je dan kada je njen rođendan. Ove je godine taj datum za Taylor posebno bitan jer slavi okrugli 30. rođendan. Fanovi su odmah to povezali i krenuli s teorijama. Da je povezano s Taylor pretpostavili su i zato što su prije 6 godina ovih dvoje dejtali. To je bilo davno i oboje su to preboljeli, pa kako to da album izlazi baš na njen rođendan? Fanovi imaju teorije. Iako sve može biti samo slučajnost, u to izgleda nitko ne vjeruje. Jedna grupa fanova vjeruje da je datum namjerno odabran i da znači da su njih dvoje surađivali na ovom albumu ili da će neke pjesme s albuma biti posvećene Taylor. Iako je to moguće, malo je neobično da bi tek sada Harry pisao pjesme o njoj.


Druga luda teorija je da Harry želi zasjeniti Taylor. Nakon prekida nisu ostali u dobrim odnosima, a neki vjeruju da je Harry za izlazak dugoočekivanog albuma izabrao baš ovaj datum tako da pažnja bude na njemu taj dan, a ne na njenom bitnom, okruglom, rođendanu.Misliš li da je ijedna od  ovih teorija točna ili da se datum poklopio samo slučajno?


Foto: JStone -Shutterstock.com/ Twitter/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Šok za šokom! Harry Styles prvo zbunio sve zagonetnom objavom, a onda objavio novi spot i pjesmu

Mora promijeniti frizera: Harry Styles drastično skratio kosu, a dio fanova ne može vjerovati

[OMG] Harry Styles komentirao ponovno okupljanje One Directiona! Svi osim jednog člana su ZA

teorije Taylor Swift Harry Styles novi album glazba datum

Još vijesti