Slika nije pronađena

Ukratko - on je ZA. Dat ćemo vam trenutak za slavlje zbog mogućnosti da će se ova fantastična petorka ponovno okupiti.

Dok je razgovarao s Rolling Stoneom o svim stvarima vezanim za glazbu, Harry je spomenuo da, dok neki drugi bivši članovi bendova imaju tendenciju da idu u suprotnom smjeru i pričaju loše stvari o svojoj bivšoj grupi, Harry je zahvalan na 1D-u. Rekao je da je zapravo stvarno uživao u to vrijeme sa Zaynom, Louisom Tomlinsonom, Niallom Horanom i Liamom Payneom.


Objasnio je: 'Znam da se to uvijek događa. Kad netko izađe iz benda, pričaju - to nisam bio ja, zadržavali su me. Ali, u mom slučaju, to sam bio ja. I uopće se ne osjećam kao da su me zadržavali. Bilo je tako zabavno. Da nisam uživao u tome, ne bih to radio. To nije kao da sam bio vezan za radijator'.


A budući da svi žele da se One Direction ponovno okupi, Rolling Stone je morao pitati hoće li Harry biti za to. On je rekao da hoće ako to svi stvarno žele: 'Mislim da nikad nisam rekao da to više neću učiniti jer se ne osjećam tako. Ako dođe vrijeme kada to svi stvarno želimo, to je jedino vrijeme kada bi to trebali učiniti jer mislim da to ne bi trebalo biti ništa drugo, osim činjenice da svi pomislimo: 'Hej, ovo bilo je zaista zabavno. To bismo trebali ponoviti'.


Kao što svaki obožavatelj 1D-a već zna, svi osim Zayna izrazili su veliko zanimanje za ponovno ujedinjenje. Čak je i Shawn Mendes, od svih ljudi, spreman pridružiti se bendu. Plus, Louis je jednom rekao da je ponovno spajanje 'neizbježno', pa se svi mogu držati ove nade dok ne dođe taj dan, jer zaista izgleda kao da bi mogao doći.

Do tada, Harry će stvarati glazbu i eksperimentirati.


Foto: Instagram/ YouTube Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Nećete vjerovati s kim je Harry Styles zaplesao na koncertu od Ari! A što je tek imao na sebi LOL

One Direction fan fiction priča 'After' dobiva nastavak – ekipi se pridružuje i jedan HOT glumac

'Mala sirena' postaje film! Disney iznenadio odabirom glavne glumice za ulogu Ariel – što ti misliš?

celebrity okupljanje reunion Harry Styles one direction rolling stone

Još vijesti