Slika nije pronađena

Nakon doslovno mjeseci čekanja na lijepo vrijeme ovog vikenda mladi zadarski glazbenik snimio je video broj za svoj aktualni singl 'Sunce'. Naime, već u nekoliko navrata vremenska prognoza nije bila naklonjena Filipu, prilikom čega su planirani termini snimanja bili dosta puta prolongirani. No, kao što je cijela Hrvatska uzdahnula 'napokon je došlo lijepo vrijeme' tako je i Filip kroz tri prošlotjedna dana, hvatajući sunčane momente, napokon snimio svoj drugi spot u karijeri.

Snimanje je prošlo u vrlo ležernoj atmosferi. Svaki kadar je snimljen 'iz ruke' da bi se što efektnije predočila dinamičnost i spontanost videa. Filip se sa svojom gitarom i skatboardom za potrebe snimanja provozao kroz nekoliko zagrebačkih lokacija, od Glavnog kolodvora, Kina Europa do Cvjetnog trga, dok su završne sekvence spota uhvaćene na krovu jedne zgrade s koje se protezala prekrasna panorama metropole.

Ideja spota je bila predstaviti Filipa u što ležernijem izdanju, kao mladu, zaljubljenu, neopterećenu osoba ispunjenu osjećajem slobode, veselja i ludiranja. I sam Filip oduševljen je snimanjem: 'Super sam se proveo ova tri dana snimajući spot. Savladao sam vožnju skateboardom, par puta su mi 'uletile' i neke cure za slikanje. Nadam se da će gledatelji uspjeti vidjeti tu pozitivnu atmosferu u spotu koja je bila prisutna tijekom samog snimanja'.

Spot je Filip snimio uz podršku svog kolege s fakulteta Grafičkog dizajna Mire Tomića, te Toni Kuliša i Stipana Dizdara pa možemo reći da se radi o debitantskom radu mladih snaga koje se predstavljaju pod ienom 'NO NAME'.

Filip Dizdar sunce

Još vijesti