Teletubbies sunce

Svi koji su gledali Teletubbiese sigurno su zapamtili sunce koje se pojavljivalo u crtiću. Mala beba koja se tako slatko smijala bila je jedan od zaštitnih znakova ovog crtića. E pa danas je ta beba odrasla osoba.

Beba koja je postala glumačka zvijezda već od malih nogu! Beba je zapravo bila djevojka po imenu Jess Smith. Ona je glumila sunce u Teletubbiesima od 1997. do 2015. godine. Danas, 20 godina kasnije, više se ne bavi glumom. Iako je jedno od najpoznatijih lica s TV ekrana, ljudi ju ne prepoznaju pa ima i dalje svoju privatnost. Danas se bavi obavljanjem administracije za jednu zaštitarsku tvrtku u Velikoj Britaniji, piše Mirror.

 

 

S obzirom da je bila jako mala kada se ovaj crtić snimao, nažalost ne sjeća se tog iskustva. Ipak, jedno sjećanje koje ima je da je sjedila pred ogledalom i da su joj govorili da se smije. Ulogu je dobila tek što se rodila, dok su ju još vagali u bolnici. Producent je došao u bolnicu tražiti idealnu bebu za ovu ulogu i Jess ga je osvojila svojim osmijehom. Ostalo je povijest.

Fanovi Teletubbiesa ne mogu vjerovati da je Sunce već odraslo i da je u 20-im godinama! Ako si i ti u djetinjstvu gledala ovaj crtić, sada ćeš se osjećati staro.

Thylane Blondeau Bila je proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu – danas je odrasla i evo kako izgleda [FOTO]

Slavni bez šminke Slavne cure bez šminke i frizure: Evo kako izgledaju kada su totalno prirodne

teletubbies sunce kako danas izgleda prije vs. danas odrasla crtić

Još vijesti