Slika nije pronađena

Podsjećamo sve ljubitelje glazbe i plesa da će se sutra, 21.1.2011., u zagrebačkom klubu Aquarius održati Femme Attack, jedini, najveći i isključivo ženski hip hop party! Na bini će se izredati djevojke iz cijele Hrvatske, Srbije, Slovenije i Makedonije te će publiku zabavljati repanjem, pjevanjem, plesanjem i graffiti showom, dok će DJ Sense za gramofonima cijelu večer prisutne tjerati na ples.

Osim reperica i pjevačica (Miss Killah, Coco Queen, Nina Davis, Fani, Double A, Tasha, Teena Flow, Ana The, Fam Dada, Nany, Prvata Dama, Dusty, Leah, Sister), nastupit će i mnoge plesne skupine (Unit-X, Ladies Pon Style, Don Kolarek, Hip Hop House, Ritam Ulice, Hot It Up Krew, Alkaida), cijelu noć za gramofonima bit će DJ-ica Sense, za graffite će zadužene biti Medarda Pack i Anchy, a održat će se plesni battle te Hip Hop Hype/Waacking radionica koju će voditi Tina Duran iz Unit-X ekipe.

Prije nego se zaputite u Aquarius, poslušajte i najnoviju pjesmu Femme Attack kolektiva:

Ta pjesma će se, uz još četrnaest drugih, naći na Femme Attack Mixtape-u koji ćete moći za samo 10 kuna kupiti na blagajni kluba Aquarius, na dan partyja.

Ponavljamo, mjesto događanja zagrebački je klub Aquarius, datum je 21. siječanj 2011., program počinje točno u 22 sata te upad iznosi 40kn!

femme atack Aquarius rap hip-hop

Još vijesti