Slika nije pronađena

Bez obzira koji plesni stil izaberete, fizička aktivnost vam pomaže da ostanete zdravi, da izgubite težinu ili da se nosite s negativnim emotivnim stanjima kao što su stres i depresija. No hip hop plesni stil uključuje brojne ekspresivne pokrete pa ponekad pruža bolju tjelovježbu od nekih drugih stilova.

Također ćete istraživati čitavu kulturu koja je razvoj započela u New Yorku, 1970-ih godina, a otada se raširila čitavim svijetom. Uz hip hop ples, zanimat će vas i glazba i/ili urbana moda. Ono što vidite na televizijskim programima nije jedini oblik hip hopa, brojni drugi alternativni oblici hip hopa šalju pozitivnu poruku.

Ako se uključite u plesanje hip hopa upoznat ćete nove ljude koje zanimaju iste stvari kao vas što znači da ćete proširiti krug prijatelja, bit ćete u izvrsnoj formi, a i bit ćete zvijezda svake zabave ili izlaska.

Zainteresirani?

Prve korake možete napraviti na besplatnim plesnim radionicama Udruge Gombalište gdje ćete pod vodstvom iskusnog trenera istražiti plesni stil i njegova obilježja.

Radionice se održavaju u četvrtak, 29. listopada od 20:15 do 21:15 te u petak, 30. listopada od 17:00 - 18:00 na adresi Božidara Magovca 79 (Mamutica, Travno). Ako promašite prvu radionicu, bez ikakvih problema se možete priključiti na drugu.


Više detalja na službenom facebook eventu

Desetogodišnja plesačica u finalu plesnog natjecanja u hip hopu protiv triput starijih plesača


Ples hip-hop