Galerija Perrie Edwards - 2 Perrie Edwards - 1 Perrie Edwards - 3 +5 Perrie Edwards - 4

Iako Little Mix više ne postoji, Perrie ima vojsku fanova koji budno prate svaku njenu objavu. Trenutno se više posvetila obiteljskom životu, ali nema sumnje, glazbena karijera za ovu pjevačicu još nije gotova.

Perrie je trenutno na odmoru sa svojom obitelji! Iako je iz Engleske, gdje je vrijeme sada apsolutno hladno i kišovito, ona je pobjegla u toplije krajeva i sunča se u bikiniju. To je život! Vidi se da uživa, a među posljednjim fotkama koje je objavila, fanovima je posebno zapela za oko ona na kojoj je bez šminke. Izgleda drugačije nego što smo ju navikli vidjeti, ali pozitivno drugačije.

Skincare Cure koje imaju lijepu i čistu kožu lica NIKADA neće prekršiti ova pravila

U komentarima vlada oduševljenje. Fanovi svih slavnih osoba posebno vole kada oni objave fotografije bez šminke i kada pokažu kako im lice stvarno izgleda. Perrie smo navikli vidjeti u ovakvom glamuroznom izdanju.

 

 

Ipak, realna je i kada je na godišnjem, na plaži, neće za fotke stavljati šminku, jer to inače ni ne nosi u toj situaciji. Jedina „šminka“ koju ima na novim fotkama su ekstenzije trepavica. Vidi se da su joj trepavice naglašenije i da nema šanse da tako izgledaju u potpunom prirodnom izdanju. Ali sve ostalo je prirodno! Skrolaj do 9. slike i vidjet ćeš tu koja je osvojila njene pratitelje.

 

 

Oduševljeni su pjegicama! One se inače ne vide toliko na njenom licu kada ima hrpu šminke, a mnogi nisu niti znali da ih ima toliko. Izgleda apsolutno preslatko! Sramiti se pjegica stvarno nema smisla jer one su dodatak na licu koji nemaju mnogi, a koji izgleda simpatično. Ako se Perrie ne srami pokazati svoje pjegice, ne bi trebala niti ti!

Slavne cure bez šminke i frizure: Evo kako izgledaju kada su totalno prirodne Slavni bez šminke Severina Gigi Hadid +11 Hailey Bieber

Perrie Edwards bez šminke slavne osobe bez šminke Little Mix prirodno izdanje pjegice

Još vijesti