Galerija Little Mix - 4 Little Mix - 5 Little Mix - 5 +4 Little Mix - 1

Ne možemo zamisliti ove djevojke pod ni jednim drugim imenom, ali malo je falilo da zapravo njihova grupa dobije drugačiji naziv. Htjele su jedno drugo ime, ali ga na kraju zbog jednog razloga ipak nisu smjele uzeti.

Nakon toliko godina postojanja i baš sada pred konačan raspad, fanovi su napokon saznali da Little Mix zapravo nisu trebale biti Little Mix. Cure su imale drugačije planove s imenom, ali im nisu dali da ga koriste. Kao što se svi sjećaju, cure su zapravo nastale na britanskom X Factoru. Prije 10 godina, kada su počele pjevati kao Little Mix, one zapravo nisu na početku htjele biti Little Mix, već su imale druge planove za ime, ali su im zabranili da koriste tu svoju ideju, piše Tyla. Htjele su se zvati Rhythmix!

Jade je ispričala što se zapravo dogodilo i zašto im je to originalno ime bilo zabranjeno. Čak su jedno kratko vrijeme i imale to ime, ali sve se dogodilo dok su još bile na X Factoru. Emisiji se javila dobrotvorna udruga koja se također zove Rhythmix i zatražili su od X Factora da promijene ime djevojkama.

 

 

I tako je na kraju došlo do toga da se zovu Little Mix!
 

Little Mix - 4 Cure iz Little Mixa na zadnjem nastupu jasno dale do znanja što misle o Jesy

Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian se udala! Vjenčanica je bila skroz neočekivana [FOTO]

Little Mix glazba naziv grupe originalno ime

Još vijesti