Slika nije pronađena

Ako voliš dramu, ovo je pravo mjesto za tebe. Na glazbenoj sceni ima prijateljstva, ali ima i puno hejta i ljubomore. Hrpa se glazbenih zvijezda ne slaže, a neki se ne mogu vidjeti ni na crtani.

Nije tajna ni ništa neobično da je pogotovo američka glazbena scena puna čudnih odnosa. Ima tu svega, ali najzanimljiviji su oni najdramatičniji odnosi. Kada neka zvijezda toliko bude iznervirana i ljuta da čak snimi pjesmu o nekome i ni ne pokuša sakriti o kome se radi – to je pravi izvor drame. Glazbenici vole stavljati u pjesme skrivene poruke koje će shvatiti samo najveći fanovi, ali nekada žele i jasno dati do znanja neke stvari. U ovim pjesmama nema tajnih poruka, svima je i više nego jasno o kojim se drugim poznatim glazbenicima ili celebovima u njima radi.

Kanye West – 'Famous'

Nikada nije bila tajna da se Kanye i Taylor Swift ne vole. Kanye je išao toliko daleko da je rekao kako je ona poznata zahvaljujući njemu i snimio pjesmu o tome. I to nije ni pokušao sakriti jer ju je u pjesmi prozvao imenom. Tu je krenula velika svađa između ova dva glazbenika koja nije stala sve do danas.

Taylor Swift – 'Bad Blood'

Osim što si nije dobra s Kanyeom, Taylor si dugo nije bila dobra ni s Katy Perry. Danas je sve to iza njih i cure su frendice, ali prije... Velik Taylorin hit 'Bad Blood' je upravo o ovoj njenoj kolegici. Taylor je u jednom intervjuu ispričala da nikada nije bila sigurna jesu li frendice ili ne, jer je Katy bila okej uvijek prema njoj kada su se srele negdje, ali onda je praktički pokušala sabotirati cijelu Taylorinu turneju kada je pokušala 'ukrasti' ljude koji su radili s njom.

One Direction – 'Perfect'

Ova pjesma nije toliko drama, i nije nikada potvrđeno, ALI... Opet je upletena Taylor Swift. Harry Styles i Taylor su neko vrijeme dejtali pa su fanovi uvjereni da je u ovoj pjesmi stih 'And if you’re looking for someone to write your breakup songs about, baby I’m perfect' o njoj, točnije ismijavanje načina na koji ona piše pjesme jer kako je svima dobro poznato, Tay je uvijek nakon prekida na početku karijere izdavala album, a pjesme su uvijek većinom bile o toj bivšoj ljubavi.

Taylor Swift – 'Look What You Made Me Do'

I opet Taylor. Ova je pjevačica stvarno problematična. Iako ovo nikada nije službeno potvrđeno, svi su 99% sigurni da u ovoj pjesmi pjeva o Kanye Westu i Kim Kardashian. Svaki puta kada spominje zmiju, to bi trebao biti simbol koji predstavlja ovaj par.

Justin Bieber – 'Love Yourself'

Kada je izašla ova pjesma, Justin i Selena Gomez su baš već po tko zna koji put prekinuli i nije bilo teško zaključiti o kome pjeva u stihu 'My momma don’t like you / And she likes everyone'.

Ed Sheeran – 'Don't'

Godinama su fanovi nagađali i uvjereni su u svoju teoriju da je ova Edova pjesma o ljubavnom trokutu između njega, Nialla Horana i Ellie Goulding. Ed to nikada nije potvrdio, ali je rekao da je bio jako iskren u toj pjesmi, ali i da se radi o nečemu što je proživio, nekom osobnom iskustvu.

Miley Cyrus – '7 Things'

Kada se vratimo malo u prošlost, sada već daleku prošlost, Miley i Nick Jonas su bili par. Dok sve nije propalo u vodi, a Miley je o tome i pjevala. U spotu postoje sitnice koje otkrivaju da se radi o pjesmi o Nicku. Osim što ima fotku na kojoj su ona i Nick, nosila je u spotu i ogrlicu koju joj je on dao.

Little Mix – 'Shout Out To My Ex'

Još jedna pjesma za koju cijeli svijet zna o kome je definitivno ova. Kada je Zayn Malik ostavio Perry nakon godina veze, ona se nije ni malo suzdržavala i snimila je sa svojim curama pjesmu o tome. Prvo su svi ostali iznenađeni što je toliko očito i iz pjesme i iz spota o kome se radi o pjesmi, ali nije zbog toga bila ljudima manje draga. Pjesma je postala prava moćna ženska himna!

Foto: YouTube/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Pjevači koji ne mogu ni smisliti neku svoju pjesmu: Mi ih obožavamo, a oni iako ih pjevaju - MRZE

Popularni Rihannin hit 'Umbrella' trebala je zapravo biti pjesma jedne druge pjevačice – koja ju je odbila

Odnedavno si solo? Ovu playlistu pjesama o prekidu ćeš slušati na repeatu

Svađa ne vole se drama glazbenici pjesme Hejt

Još vijesti