Slika nije pronađena

Zahtjeva da se ispriča ili će je izbaciti s festivala Coachella, na kojem su ove godine i Kanye i Billie headlineri. I to sve zato što je na koncertu 'uvrijedila' člana njegove obitelji.

Kanye West nije dobro, a posljednji je ispad usmjerio prema Billie Eilish. Od svih ispada, ovaj mu je posljednji top. Iako mu nije ništa napravila, on se uspio naljutiti jer je Billie na svom koncertu pomogla fanu u publici kojem nije bilo dobro. To je razlog zašto je poludio i traži ju da se ispriča jer će ju inače on izbaciti s Coachelle, piše Mirror. Čini se kao skroz normalno i razumno ponašanje od strane Billie. Skužila je da ne jednoj osobi u publici pozlilo i instantno zaustavila koncert, rekla medicinskom osoblju da ode pogledati i zamolila ostale ljude da se razmaknu i naprave mjesta kako bi mogli doći do tog fana. Ljudi su bili oduševljeni i dobila je ogroman pljesak. Međutim, Kanye je to shvatio kao da je uvrijedila Travisa Scotta i sada zahtjeva da mu se ispriča.

Travis na svom koncertu nije pomogao fanovima kada je vidio da je nastao kaos, a završilo je tako da je bilo i mrtvih. Billie je na svom koncertu reagirala i to je po Kanyeu bacanje uvreda na Travisa. Ne samo da želi od Billie da se ispriča Travisu, već da se ispriča i obiteljima čija su djeca poginula na Travisovom koncertu ( s kojim Billie nema nikakve poveznice). Billieinim fanovima nije jasno, a nije ni nama. Samo Kanye razumije Kanyea.

Pogledajte još:

Fanovi su uvjereni da je Kris Jenner slučajno otkrila ime nove Kardashian bebe

Robert Pattinson otkrio tajnu poveznicu između likova koje je glumio u 'Sumraku' i 'Harryju Potteru'

Najluđe stvari koje su celebovi napravili zbog ljubavi – ovakve geste nemoj očekivati od svog dečka

Svađa drama Kanye West billie eilish

Još vijesti