Slika nije pronađena

Samo zato što su to njihove pjesme ne znači da im moraju biti drage, ali ovo su one koje njihovi vlasnici nikako ne vole. Pop pjevači često ne pišu i ne slažu svoje pjesme već im samo dođe gotovi sadržaj koji moraju otpjevati i to je to.

Kroz godine intervjua i gostovanja u različitim emisijama, neki su glazbenici otvoreno priznali kako im neke njihove vlastite pjesme nisu ni malo drage. To su neki od hitova koji su ih učinili popularnima ili koji su nastali kasnije, ali osvojili svijet i fanove. Bez obzira na to, pjesme im nisu drage, nekima nije tekst uopće dobar, drugi imaju problema sa spotom koji je nastao za tu pjesmu... Postoji puno razloga zašto netko ne voli neku pjesmu, a ovo su razlozi glazbenika koji su vlasnici tih pjesama.

Selena Gomez – 'Come & Get It'

Prije nekoliko godina Selena je otkrila da ima problema s ovim velikim hitom kada ga mora izvoditi. To jednostavno nije pjesma koja predstavlja nju kao glazbenika. Iako je rekla da jako voli čovjeka koji je s njom radio na pjesmi, pjesma joj nikada nije sjela jer to nije NJEZINA pjesma. Zvuči joj kao pjesma koja je stvorena za Rihannu, a ne za nju. Iako je ova pjesma Selenu još dodatno proslavila, nikada ju nije zavoljela, pogotovo kada je u pitanju izvođenje te pjesme uživo.

Miley Cyrus – 'Party in the USA'

Ni Miley nije fan svih svojih pjesama, a jedna koja joj je posebno trn u oku je ova. Jednom je prilikom priznala da je pristala pjevati ovu pjesmu samo zato što joj je išla super uz liniju odjeće koju je tada izdala. Pjesmu nije ona napisala i nije uopće očekivala da će postati popularna. Jednostavno se pjesma našla na pravom mjestu u pravo vrijeme i tako je postala Mileyna.

Miley Cyrus – 'Wrecking Ball'

Još jedna pjesma koju Miley baš i ne voli je i mega popularna 'Wrecking Ball'. Iako joj je pjesma kao pjesma u redu, postala joj je manje draga nakon snimanja spota. Spot u kojem se gola ljulja na velikoj kugli je jedna od situacija koje bi ova pjevačica rado povukla kada bi mogla. Bila je to loša odluka koja ju sada i dalje slijedi.

Taylor Swift – 'Better Than Revenge'

Tay nije fan jednog od svojih prvih hitova, a razlog: odrasla je i razmišlja drugačije nego 18-godišnja Taylor koja je pjesmu napisala. S 18 godina je mislila kako je stvarno realna situacija da ti netko može uzeti dečka, ali sada kada je odrasla, priznala je, zna da to nije istina, jer nitko ti ne može uzeti dečka ako on tebe stvarno voli i ne želi otići. Ta joj pjesma sada uopće nema smisla.

Paramore – 'Misey Business'

Pjevačica grupe Paramore, Hayley, jednom je prilikom ispričala da ne voli pjesmu koja je bend učinila popularnijim nego ikada prije. Napisala ju je kada je imala 17 godina i kada je razmišljala puno drugačije nego sada. Pjesma je zapravo bila tekst koji je zapisala u svoj dnevnik o jednom trenutku iz srednje škole koji joj se tada dogodio, a onda je tekst pretvorila i u pjesmu. Sada se više jednostavno ne pronalazi u toj pjesmi i nema joj smisla.

Lady Gaga – 'Telephone'

Lady Gaga je priznala da ona pak ne može ni pogledati više spot za ovu pjesmu. Ljuta je jer je u spotu toliko dobrih trenutaka, ali nije joj sve kako treba biti, krajnji rezultat je mogao biti još bolji da su se malo više potrudili. I nikako ne može prijeći preko toga i pomiriti se s time pa spot radije zaobilazi u širokom luku.

Foto: YouTube/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Odlazi u drugi glazbeni žanr? Justin Bieber ima novu pjesmu kojom najavljuje novu eru za svoju glazbu

Popularni Rihannin hit 'Umbrella' trebala je zapravo biti pjesma jedne druge pjevačice – koja ju je odbila

Ovo nisu obične ljubavne ili party pjesme – skrivene poruke iza 9 poznatih pop hitova

glazbenici vlastite pjesme pjesme ne vole

Još vijesti