Slika nije pronađena

Beyonce i Jay-Z još su nas jednom iznenadili,  i to kako samo oni znaju. U Londonu na svjetskoj turneji 'On the run II' na kojoj se trenutno nalaze, objavili su svoj prvi zajednički album 'Everything Is Love'. Da, dobro si pročitala. 'Everything Is Love' album je koji su fanovi dugo iščekivali, a sad je napokon tu.

Novi album najpoznatijeg glazbenog para na svijetu ima ukupno devet pjesama, a zasad je dostupan isključivo na streaming platformi Tidal, čiji je suvlasnik sam Jay-Z. Pronađite ga i preslušajte ovdje.

via GIPHY


Beyonce i Jay-Z već su predstavili i spot za pjesmu 'Apes**t' koji je u svibnju snimljen u pariškom Louvreu.


Spot je na Youtubeu samo jedan dan, a već je skupio nevjerojatnih 11 milijuna pregleda. Možemo samo reći... WAUUUUU!!!

Ovo nije prvi put da Beyonce najavljuje novi album na svojoj turneji, isto je napravila i 2016. godine s albumom 'Lemonade'. Ovaj put iznenađenje je još veće jer je ovo prvi zajednički album Beyonce i Jay-Zja čime su nam potvrdili da nemaju probleme u braku, kao što se to u zadnje vrijeme često moglo pročitati u medijima.


Osim toga, šuška se da bi Beyonce mogla ponovno biti trudna, i to samo godinu dana nakon što je rodila blizance. Kao navodni dokaz fanovi su na Twitteru objavili fotku s koncerta gdje do izražaja dolazi njezin trbuščić. Iako je slavni par inače vrlo otvoren o takvim stvarima, trudnoća još nije potvrđena.

Foto: Getty Images/Youtube/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

NOGOMETNO LUDILO Top 10 pjesama uz koje je gledanje tekme s ekipom još zabavnije!


Deset friških hitova za deset karaktera – što tvoja omiljena pjesma iz 2018. govori o tebi?

Prva hrvatska zvijezda – 'da nisam glazbenica, bila bih Leonard iz Teorije velikog praska'

turneja everything is love jay-z novi album beyonce