Voyage

Voyage već neko vrijeme priprema veliku novost: izlazi mu album! Napravio je od toga veliku stvar – obrisao je sve s Instagrama i odlučio krenuti ispočetka, a i samim je najavama zaintrigirao fanove. Sada je posebno izazvao oduševljenje s posljednjom.

Voyage već neko vrijeme sprema novi album, a fanovi ga nestrpljivo iščekuju. Najavio ga je još prije nekog vremena, a iznenadio je i neobičnim potezom – obrisao je sve svoje objave s Instagrama i s ovim novim albumom okreće novi list. Neki su se zapitali i što to znači i hoće li album biti drugačiji? Sada je otkrio da album izlazi 14. lipnja, a usput je pustio i jednu pjesmu s njega. Kako će zvučati cijeli album? Ovo je pjesma "Da li bi", a reakcije na nju su sve iste: opće oduševljenje. Fanovi mu pišu stvari poput "Kralj se vratio" ili "Voyage is Voyaging".

 

@voyage.808 DA LI BI / ALBUM 14.6. #fyp #voyage #goviral ♬ DA LI BI - Voyage

 

Od ovog se albuma očekuje puno jer je Voyage rekao da je ovaj novi album njegov najveći životni projekt do sada te da je praktički dao sve u njega. Ovaj će album biti totalno on i preponosan je na njega.

 

 

Ako je suditi po ovome što je do sada pokazao, čini se da bi mogao biti pun pogodak.

Voyage Cura i dečko otišli na Voyageov koncert i dočekalo ih iznenađenje – javio se i sam pjevač

Voyage - 2 Voyage se fotkom pohvalio da kupuje u dizajnerskom dućanom – evo što si je ovaj put priuštio

voyage nova glazba novi album pjesma s novog albuma kako će zvučati reakcije mišljenja fanova

Još vijesti