Taylor Swift

Taylor Swift je izdala novi album, svoj 11. po redu, a sve je iznenadila kada je objavila dupli album s čak 31 pjesmom. Od svih tih pjesama koje je tvoja pjesma i zašto baš ta? Evo što kaže horoskop.

The Tortured Poets Department je vani tek nekoliko dana, a već obara rekorde i proizveo je pravu ludnicu. Taylor Swift je još jednom dokazala da je jedna od najvećih pop zvijezda na planeti. Bilo da si novi album već preslušala ili to nije tvoj "cup of tea", možeš saznati koja je to tvoja pjesma ako se pita horoskop. Slušanje Taylorinih pjesama uključuje i praćenje stihova jer upravo su oni ti zbog kojih ćeš se zaljubiti u ovaj album. Svaki znak će se najbolje pronaći u jednoj pjesmi, a koja je to i zašto je baš ta za tvoj horoskopski znak? Pronađi svoj znak u nastavku i poslušaj pjesmu!

Cura i dečko [HOROSKOP] Ljubavna predviđanja: Tri će se horoskopska znaka ove godine baš jako zaljubiti

OVAN - Fresh Out the Slammer

Ovnovi neće puno plakati kada vezi dođe kraj, nastavit će dalje prije nego neki drugi znakovi. Pokušavaju na sve gledati logično i racionalno i kada veza završi, bit će fokusirani na budućnost i nove stvari koje ih čekaju (kao i nove ljubavi).

BIK – So Long, London

Zbog svoje tvrdoglavosti Bikovi neće htjeti samo tako pustiti vezu i pokušat će joj dati milijun šansi iako je očito da ništa od toga. Neće samo tako odustati i potrudit će se spasiti odnos. Sve dok ne shvate da se moraju oprostiti s tom osobom jer štete sami sebi.

BLIZANCI – imgonnagetyouback

Blizanci znaju što žele i napravit će sve da to i dobiju. Pogotovo kada je u pitanju ljubav! Ako im je stvarno stalo do nekoga, napravit će doslovno sve da vrate tu osobu i nekada čak malo i prijeći granice.

RAK – loml

Rakovi su super osjećajni, a jedna od najvećih ljubavnih pjesma s novog albuma je upravo ova. Svaki Rak koji je prošao kroz prekid s osobom za koju su mislili da je njihova zauvijek osoba bi mogao pustiti suzu.

LAV - Who's Afraid of Little Old Me?

S Lavovima nema zezancije. Imaju samopouzdanja, zauzet će se za sebe i neće dozvoliti da ih se iskorištava i zeza. Ovo je idealna pjesma koja može postati njihova himna.

DJEVICA - I Can Fix Him (No Really I Can)

Djevice imaju potrebu svima pomoći i biti tu za ljude do kojih im je stalo. Pune su suosjećanja i onaj su tip osobe koji će biti tu za tebe i kada drugi odu. Ovo je idealna pjesma za njih koja im može biti podsjetnik da ne možemo uvijek spasiti i promijeniti osobu, bez obzira koliko to jako željeli.

VAGA - But Daddy I Love Him

Vage su romantične i kada se zaljube, zaljube se preko glave. Nije ih briga što će itko reći o njihovoj vezi!

ŠKORPION - thanK you aIMee

Za Škorpiona nemamo ljubavnu pjesmu, ali imamo jednu koja bi se njima mogla više svidjeti. Jednako kako se u njoj Taylor obračunala s Kim Kardashian i isprozivala ju, tako bi nešto sigurno i Škorpioni napravili. Ovo je znak kojem se nitko ne bi trebao željeti zamjeriti.

STRIJELAC - Florida!!!

Dok neki znakovi sanjaju o vezama, Strijelci su više avanturisti kojima je zabava privlačnija. Oni neće nakon prekida sjediti u sobi i plakati nego će otići negdje i zabaviti se. Ova bi im se pjesma mogla svidjeti i ritmom.

JARAC - I Can Do It With a Broken Heart

Jarca neće ništa zaustaviti na putu do uspjeha koji si je zacrtao pa čak ni slomljeno srce. Iako će ga boljeti i u sebi će umirati, odrađivat će sve svoje zadatke i ići naprijed. Nitko ne može ni primijetiti koliko u sebi pati.

VODENJAK – The Bolter

Vodenjaci nekada budu baš kao i glavni lik ove pjesme – pobjegnu od veze kada vide da ona postaje ozbiljnija i da im se kreću razvijati ozbiljniji osjećaji. Neće za svakoga spustiti svoj zid, već čekaju onu pravu osobu.

RIBE - So High School

Sanjari i najveći romantičari među horoskopskim znakovima zaslužuju i pravu sretnu ljubavnu pjesmu s ovog albuma. Taylorina pjesma posvećena Travisu je toliko slatka!

Stilovi odijevanja [HOROSKOP] Koji je stil odijevanja idealan za tebe po tvom horoskopskom znaku?

Horoskop znakovi zodijaka Taylor Swift the tortured poets department novi album koja si pjesma pjesma za tebe po horoskopskom znaku

Još vijesti