Slika nije pronađena

Čak i ptičice na grani znaju da nam sljedeće godine u Zagreb dolazi mega popularni Justin Bieber!

Koliko su fanovi oduševljeni pokazuje i brojka od nekoliko tisuća karata koje su rasprodane u samo tri dana. No bez brige, karata još uvijek ima.

'Iako smo znali da će zvijezda kao što je Justin Bieber izazvati veliki interes, iznenađeni smo time da je u samo tri dana prodano nekoliko tisuća karata. Ulaznice za koncert kupuju fanovi iz čak 12 zemalja svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Kanadu, Švedsku, Rumunjsku i Francusku, kao i susjedne Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju i Makedoniju. Već sad mogu sa sigurnošću potvrditi da će ovo biti najbolji koncert u Hrvatskoj 2016. godine te da će, na naše veliko zadovoljstvo, ulaznice za koncertni spektakl Justina Biebera sigurno biti rasprodane', izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG koja je organizator koncerta.

Organizatori su također potvrdili da je već prvi dan prodano šest Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica po cijeni od 14.020,00 kuna. Ovi će ultimativni BELIEBERI imati jedinstvenu priliku uživati u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom #GetCloser sjedištu i bit će najbliže Justinu. Ova im ulaznica omogućuje upoznavanje i selfie s njihovim idolom prije početka koncerta, kao i obilazak backstagea, gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje. Na posebnom VIP ulazu dočekat će ih njihovi VIP domaćini, a kući će ponijeti i posebne poklone, ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana i službenu ukrasnu ploču – suvenir u ograničenom izdanju, napravljen i graviran samo za njih.

Cijene ulaznica kreću se od 365 kuna do 565 kuna, za mjesto u VIP loži potrebno je izdvojiti 1465 kuna, dok je za Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica košta 14.020 kuna, a sve se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na internetskoj stranici www.eventim.hr.

Pročitajte još:

Neviđeno hejtanje: najava dolaska Justina Biebera izazvala mržnju i odvratne komentare

Potvrđeno je: Justin Bieber održat će koncert u Zagrebu!

Kad su bili nitko i ništa: snimke audicija omiljenih zvijezda

bieber koncert Zagreb

Još vijesti