Kid Laroi i Jason Derulo

Projekt na kojem će se skupljati donacije za Ukrajinu predstavljen je ovih dana, a posebno je zapeo za oko jer uključuje koncerte nekoliko velikih svjetskih imena u Zagrebu – i to sve u jednom danu.

'Projekt Phoenix' naziv je velikog međunarodnog projekta za koji je dogovoreno da će se održati u Areni Zagreb ove jeseni. Njegova je svrha prikupljanje novčane pomoći za Ukrajinu u kojoj sada već skoro pola godine traje rat. Ono što je zanimljivo svima nama u vezi tog projekta je da će se provesti na način da će se održati koncerti velikih svjetskih glazbenih zvijezda u Zagrebu. I to već ove jeseni, 29. listopada. 'Projekt Phoenix' rođen je kako bi prikupio milijardu eura koji će povećati kvalitetu života djece i mladih koji su ostali u Ukrajini, a koristit će se za obnovu infrastrukture, pomoć malom poduzetništvu i poticanje zajednice', rekao je Nicolo Maestini, predsjednik tvtke DADEX, koja je nositelj ovog projekta, piše Večenji list.

Na ovom velikom humanitarnom koncertu će u zagrebačkoj Areni nastupiti Jason Derulo, Kid Laroi, Ne-Yo i Fatman Scoop. Ali to su samo neki od izvođača, navodno će ih s vremenom najaviti još!

Ništa se više za sada ne zna, osim datuma i ovih nekoliko velikih imena. Jason Derulo je nedavno bio u Zagrebu, a fanove će sigurno razveseliti činjenica da se ovako brzo vraća, a sigurno ima i onih kojima će se posebno sviđati što dolazi Kid Laroi, otpjevati neke od svojih najvećih hitova koje dobro znamo s TikToka. Zvuči zanimljivo!

koncert Zagreb Arena Jason Derulo kid laroi Ne-Yo Ukrajina humanitarni koncert

Još vijesti