Ed Sheeran

Skoro pa ne možemo vjerovati, ali Ed Sheeran je najavio koncert u Hrvatskoj. Da je prvi april nikad ne bismo ni na sekundu povjerovali da je to istina, no s obzirom da je 20. listopad, ovo je THE vijest.

Petak je uvijek lijep dan, a sada će ti ovaj biti još ljepši. Ed Sheeran je najavio da stiže u Hrvatsku. Imat će i kod nas koncert u okviru svoje nove turneje, piše Muzika.hr. To će mu biti prvi ikad koncert u Hrvatskoj, a održat će se u Zagrebu. Kada? Sljedeće ljeto! Morat ćeš se malo strpjeti jer koncert nije ni blizu! Bit će tako kod nas 10. kolovoza 2024. godine, a nastupit će na zagrebačkom Hipodromu! Osim u Hrvatskoj, Ed će imati koncerte i u Budimpešti i u Beogradu.

 

 

Za očekivati je da će navala na ulaznice biti OGROMNA i da će nestati u tren oka. A kada ih i gdje kupiti? U prodaju službeno kreću 26. listopada u 10 sati ujutro. Tako da imaš 6 dana razmisliti želiš li ići jer jednom kada ulaznice krenu u prodaju, sumnjamo da će ih biti za kupiti danima. Također, mogla bi se dogoditi i pretprodaja, ali više o tome možeš saznati na Ed Sheeranovoj službenoj stranici. Na njegovoj službenoj stranici stoji kako će cijena ulaznica biti od 74,90 do 129,90 eura.

Ed Sheeran koncert Hrvatska Zagreb najava koncerta kada dolazi ed sheeran gdje dolazi ed sheeran

Još vijesti