Slika nije pronađena

Jučer je održana svečana premijera filma, a kako je bilo i tko je sve došao? Škicni na fotkama, a usput saznaj i što nam je sve o svojoj ulozi i ovom iskustvu ispričao Vid Juračić.

Vid Juračić je još jedan hrvatski youtuber koji se našao u glavnoj ulozi u novom filmu 'Ideš? Idem!'. Poznat po serijalu videa 'Kvart priča', a sada ćeš ga gledati u ulozi samog sebe, Vida, na kino platnu. Kako mu je bilo na snimanjima, u kakvom bi filmu sljedeće htio glumiti i koja mu je scena posebno draga, samo su neke od stvari koje nam je otkrio. Pročitaj njegove doživljaje, a onda proskrolaj i škicni kako je bilo sinoć na svečanoj premijeri!

1. Kako bi nekoga tko ne zna o čemu se radi u filmu nagovorio da ga dođe pogledati u kino? Što bi mu rekao?

Pa prvo bi mu rekao da ode pogledati trailer filma. Mislim da on super prikazuje dinamičnu atmosferu filma.2.  S kojim si od svih youtubera/influencera s kojima si snimao najbolje kliknuo?

E to je stvarno nemoguće za odgovoriti. Mislim da smo svi odlično međusobno kliknuli.

3. Koji ti je bio najdraži, a koji najteži trenutak tijekom snimanja?

Najdraži i najteži trenutak mi je bio isti, kad smo snimili zadnji kadar filma. Sretan si i ponosan što si odradio dobar posao, i što je 3 tjedna napornog rada završilo, ali istovremeno znaš da to samo znači da je ta avantura završila i da ćeš se morati oprostiti od ekipe.


4. Ima li neka scena u filmu koja ti je posebno draga/posebno mrska? Koja?

Scene u kojima smo svi skupa su mi bile najdraže, jer smo se stvarno ponašali kao tim, a i uvijek je bilo puno zezancije na setu u tim trenucima. A i jedna scena u taksiju mi je jako draga, a morat ćete pogledati film da saznate zašto.;)

5. Želiš li nastaviti karijeru kao glumac? U kakvom bi filmu htio glumiti sljedeće?

Pa volio bih i planiram još glumiti. Da mogu birati glumio bih u nekom westernu ili SF filmu, sve u čemu ima malo akcije i da je malo mračnijeg tona. Ali, naravno, otvoren sam i za sve druge opcije.


To je sve od Vida za sada, a ti još škicni fotke od sinoć.
Svi su se youtuberi našli na premijeri, a održan je i mali meet & greet s fanovima!Foto: Ideš? Idem! Promo/ Mladen Stanić/ YouTube


M.T.

Pogledajte još:

Tko najbolje glumi, a tko je bio 'najproblematičniji'? Gledali smo 'Ideš?Idem!' i saznali ove sočne detalje

Uskoro u kina dolazi film u kojem glumi Nika Ilčić! Pričali smo s njom o tom iskustvu – i nije sve bilo bajno

Fran Lauš kao glumac u filmu! Saznali smo kako se snašao i je li bilo teško glumiti scene prekida s Veronikom

kino ideš? idem! foto vid juračić hrvatski film svečana premijera film youtuber

Još vijesti