Slika nije pronađena

Je li ikada i pomislila da će joj se nešto ovako dogoditi, koji su joj omiljeni filmovi i kako joj je bilo na snimanjima - Nika nam je otkrila sve to i puno više.

Ako te do sada slučajno zaobišla informacija da u kina uskoro stiže novi hrvatski film 'Ideš? Idem!', u kojem glume poznata lica s YouTubea, sada je vrijeme da se ubaciš u tok. Još će nekoliko tjedana trebati pričekati da film dođe u kina (stiže 5. prosinca), a dok kratimo vrijeme do tada, svaki ćemo vam tjedan donijeti kratki intervju s jednim od glumaca ili glumica iz filma. Ovog smo tjedna saznali od Nike Ilčić kako je ona doživjela ovo iskustvo, pogledaj što nam je sve zanimljivo ispričala u nastavku...1. Jesi li ikada i pomislila da će tvoja YouTube karijera prerasti u nešto veće i da ćeš se zbog nje jednog dana naći kao glumica u filmu?
Iskreno, od uvijek sam znala da ću rasti i biti pod svjetlima reflektora, ispalo je da su to svjetla YouTubea, no poznajući sebe i svoju znatiželju znala sam da ću završiti u nekom filmu, premda glumila drvo u cvatu. Srećom, želja mi se ispunila puno bolje nego sam planirala i umjesto drveta glumila sam sebe što, što bi trebalo biti lako, no kako sam u to doba imala slomljenu nogu, glumljenje same sebe je bilo dosta bolno i otežano. No sve za svoje snove, čak i trpljenje boli.

2. Da su te za film tražili da se npr. ošišaš na full kratko ili udebljaš 10 kg – bi li svejedno pristala na ulogu? Zašto da/ne?

Što se debljanja tiče, nije problem, gdje da potpišem, ali za kosu nisam sigurna, morala bih puno razmisliti, možda da je uloga bila glavna i da sam u 99,99 posto (hahahah) kadrova, možda i bi.

 


3. Koji ti je bio najdraži, a koji najteži trenutak tijekom snimanja?

Najdraži su mi svi, već sam rekla da sam snimala sa slomljenom nogom i stvarno nije bilo lako, ali ekipa je bila jako obzirna i brižna tako da je cijelo snimanje ostalo u dobrom sjećanju bez obzira na bolove. Najteži trenutak mi je bila nazočnost bivšeg dečka na setu.

 

4. Bi li htjela u budućnosti nastaviti glumiti u filmovima? I zašto bi/ili ne bi?

Naravno, kao što sam rekla; rođena sam za svjetla reflektora. Naravno da bih htjela malo zahtjevnije uloge, no svjesna sam da bez akademskog obrazovanja to baš i nije lako za realizirati.

 

5.  Koja su ti top tri omiljena filma ikad? Je li 'Ideš? Idem!' među njima?

Ideš? Idem! mi je najdraži film, jer naravno, ja glumim u njemu (hahah), zatim su mi dragi svi nastavci Harry Potter-a i Briljantin.

 


6. Zašto bi po tebi svi trebali otići u kino pogledati 'Ideš? Idem!' ?

Svi bi trebali otići pogledati Ideš?Idem! baš zato što smo se svi mi youtuberi našli u nesvakidašnjem izdanju i radili ono na što nismo navikli, pa bi svi trebali vidjeti kako smo se snašli u tome, a i zabava je zagarantirana.


Foto: Franjo Matković/ Instagram/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Uskoro nam stiže film s poznatim domaćim Youtuberima. Spremni? Veronika Rosandić otkrila nam je prve detalje i iskustva sa snimanja

Izašao je trailer za film u kojem glume regionalni youtuberi! Baka Prase, Nika Ilčić i Veronika samo su neki od njih

CineStar slavi 16. rođendan i ima na jedan dan posebnu ponudu! Sve ulaznice će biti po 16 kuna!

kino hrvatski film film youtuberi nika ilčić ideš? idem!

Još vijesti