Slika nije pronađena

Zabavna komedija 'Ideš? Idem!' dolazi u kina 5. prosinca, a ovako nešto hrvatska kinematografija još nije vidjela. Riječ je o dosad neviđenom i nekonvencionalnom projektu u našoj domaćoj filmskoj produkciji  koji po prvi puta u igranoj formi predstavlja mlade virtualne zvijezde uz koje odrastaju nove generacije.

Za nešto malo više od tjedan dana napokon ćeš moći pogledati film 'Ideš? Idem!' u kojem su u glavnim ulogama dobro ti poznata domaća lica s YouTubea. S obzirom da to nije njihovo uobičajeno okruženje i ne baš tipičan projekt, popričali smo s nekima od sudionika iz filma i saznali kako ih se dojmilo cijelo to iskustvo.


Nakon što smo saznali kako su se u ulozi glumaca snašle dvije domaće youtuberice, Nika Ilčić i Veronika Rosandić, sada je vrijeme da se prebacimo na mušku stranu ekipe. Ovog smo tjedna saznali kako je na snimanjima bilo Franu Laušu...2. Koji ti je bio najdraži, a koji najteži trenutak tijekom snimanja?

1. Koliko si zapravo sličan liku kojeg glumiš? U kojim situacijama je lik bio nešto što ti nisi?
Lik kojega glumim je relativno sličan meni.U situacijama u kojima sam u filmu agresivnije reagirao bih rekao da nije tipično mome ponašanju,no sve ostalo je relativno slično onome što ja jesam.
Najdraže od cijeloga iskustva mi je bilo druženje i upoznavanje ekipe s kojom sam radio.Najteže kod snimanja je bio tempo kojim smo radili.
3. Da moraš odabrati jedno – bi li radije snimao za YouTube ili glumio u filmovima? I zašto?

Iskreno ne bih htio birati između toga jer i jedno i drugo ima svoje čari, no da moram baš birati u ovom trenutku bi vjerojatno izabrao YouTube.

4. Koja je najvažnija lekcija koju si naučio u cijelom ovom procesu snimanja filma?

Naučio sam da je strpljenje jedna velika vrlina u ovoj industriji.

5.Je li ti bilo teško glumiti scene svađanja i prekida s Veronikom?

Mislim da smo se dobro snašli i da nije bilo toliko zahtjevno.

6. Koja je bila prva pomisao koja ti je prošla kroz glavu kada si dobio ponudu da glumiš u ovom filmu?

Nisam znao je l' ovo realnost ili sanjam.

Započela je pretprodaja ulaznica - ulaznice za svečanu premijeru 2. prosinca i pretpremijernu projekciju 4. prosinca možete osigurati i nabaviti na svim prodajnim mjestima i online u multipleks kinima CineStar.

Foto: Promo 'Ideš? Idem!'/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Uskoro u kina dolazi film u kojem glumi Nika Ilčić! Pričali smo s njom o tom iskustvu – i nije sve bilo bajno

Uskoro nam stiže film s poznatim domaćim Youtuberima. Spremni? Veronika Rosandić otkrila nam je prve detalje i iskustva sa snimanja

Izašao je trailer za film u kojem glume regionalni youtuberi! Baka Prase, Nika Ilčić i Veronika samo su neki od njih

kino hrvatski film film Fran Lauš youtuber ideš? idem!

Još vijesti