Slika nije pronađena

Pročitajte što je Robert Pattinson rekao o sebi i otkrijte stvari koje možda do sada niste znali o njemu.

Škola

Nisam bio usredotočen na školu i nisam puno postigao. Imao sam loše ocjene i nikad nisam pisao domaće zadaće. Da sada mogu jednu stvar učiniti drukčije, mislim da bih ozbiljnije shvaćao školu.

Osobnost

Nisam se uopće promijenio. Živim kao prije. Čitam, sviram sve vrste glazbe... Iskreno govoreći, nisam tako zanimljiv. Po prirodi sam samotnjak. Vrlo je malo ljudi na koje vrijedi trošiti vrijeme. Ne volim pričati na telefon, ne znam održavati veze s ljudima. Draže mi je nešto stvarati nego izaći i s nekim razgovarati.

Strah od auta

Stvarno se bojim da će me udariti auto, užasavam se toga. S nelagodom prelazim cestu, a i općenito sam sklon nezgodama.

Novac

S deset godina počeo sam raznositi novine. Zarađivao sam 10 funti tjedno, a onda sam do petnaeste godine bio opsjednut zaradom.

Manekenstvo

Kad sam kao dvanaestogodišnjak postao model, bio sam prilično visok i izgledao sam kao curica pa su mi davali mnogo posla jer je u to vrijeme androgini look bio in. A onda sam postao previše dečko i angažmani su presahnuli. Imao sam jako neuspješnu manekensku karijeru.

Pisac na mukama

Već godinama pokušavam napisati knjigu. To je novela, ali neobična, s elementima znanstvene fantastike. Nažalost, nikako mi ne ide.

Slava

S Amandom Seyfried bio sam prezenter na dodjeli Oscara u veljači ove godine. Bilo je nevjerojatno! Pomislio sam: 'Sjeti se gdje si bio lani u ovo vrijeme, a vidi gdje si sada! Kako sam uopće dospio ovdje?' Bio sam uvjeren da će se dogoditi nešto loše, da sam iskoristio svu svoju sreću pa ću vjerojatno umrijeti sa 23 ili tako nešto.

Mladi fanovi

Bio sam u trgovini ne znajući da taj dan izlazi DVD Sumraka. Nitko me nije prepoznao. Tu su se našle dvije osmogodišnje djevojčice s roditeljima koje su došle po svoje naručene DVD-ove. Plakale su od sreće samo zato što su dobile film. To mi se učinilo tako nestvarno!

Glazba

Glazba je moj spasonosni plan ako gluma propadne. Nekoliko sam godina svirao klavir u pizzerijama u Londonu i to je bilo najcool što sam ikad radio. Svirka ima terapeutsko djelovanje, to je nešto najopuštenije čime se možeš baviti.

Planovi u karijeri

Zasad ću se držati glume jer je lijepo kad od tipa do kojeg nikome nije stalo odjednom postaneš cool i popularan, ravnopravan sa svojim vršnjacima u borbi za dobre uloge. No, mudro ću birati projekte. Draže mi je ne raditi ništa nego raditi nešto glupo.

robert pattinson

Još vijesti