Slika nije pronađena

Kadrovima preslatkog lavića iz ovog nadolazećeg filma rijetko tko može odoljeti, a nakon što je prvi trailer oduševio fanove ovog Disneyevog klasika, sada je izašao još jedan – jednako sladak.

Osim podjele nagrada i nastupa Lady Gage i Bradley Coopera, na ovogodišnjim se Oscarima dogodilo još nešto važno – Disney je premijerno predstavio drugi trailer za 'Kralja lavova'. Ovaj novi trailer izgleda zapravo kao da je izdvojen dio iz prošlogodišnjeg, prvog, trailera.

Traje samo minutu, a pokazuje jednu od glavnih scena filma – Simbino krštenje i prezentiranje ostalim životinjama Pride Rock kraljevstva. Osim toga, trailer ne donosi puno toga što će oduševiti fanove, osim jedne scene koja je ttly preslatka, ona kada beba Simba kihne. To je scena koju su rekreirali iz originalnog animiranog filma 'Kralj lavova' iz 1994. godine.


Osim novog trailera, predstavljen je i najavni plakat za film koji naglašava snagu, nasljedstvo i ljubav između oca i sina.


Redatelj filma je Jon Favreau, a tu je i zvjezdana glumačka postava koja će dati glasove likovima. Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key, Beyoncé Knowles-Carter i James Earl Jones samo su neki od glumaca čije ćete glasove čuti u novom 'Kralju lavova'.

Film u kina dolazi 19. srpnja 2019. godine!

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Oko suzu krije – objavljeni prvi trailer za remake filma Kralj lavova vraća nas u djetinjstvo

[WOW] Disney nastavlja s filmskim iznenađenjima – objavili su trailer za Frozen 2!

Izašao je novi preslatki trailer za Disneyevu priču o sloniću Dumbu – zna se i kada dolazi u kina!

slatko Kralj lavova Simba disney film

Još vijesti