Slika nije pronađena

Sada je izašao i drugi trailer! Dok je prvi bio nešto mračniji i tmurniji, ovaj donosi veselje, boje i jednu od glavnih scena – Dumbov prvi let kroz cirkusku arenu!

Ove nedjelje na dodjeli Grammy nagrada, u jednom od reklamnih prekida, prikazan je i novi trailer za Dumba. Minutu dug video donio je scene pune akcije, raznih doživljaja i malo bolji pogled na to kako će obrada ovog Disneyjevog klasika stvarno i izgledati.


Disneyjevu priču režirat će Tim Burton, a u glavnim će se ulogama pojaviti Eva Green, Colin Farrell te Michael Keaton.

Prvi trailer koji je izašao u lipnju prošle godine osvojio je sve izgledom slonića, a bilo je odmah jasno i da će biti nešto mračniji nego originalni Disneyjev crtić. Fanovi Tima Burtona pronašli su odmah neke njegove personalizirane dodatke filmu, zbog kojeg će biti samo još posebniji.

Suze, smijeh, akcija – Dumbo će imati sve! Uz ponavljanje nekih starih kadrova, u novom je traileru prikazan veliki trenutak: Dumbov prvi let pred posjetiteljima cirkusa.

Nakon što ga već od rođenja svi gledaju drugačije zbog neobičnih ušiju, trailer pokazuje kako Dumbu slijede problemi i dalje kada ga odvoje od mame. Društvo mu tada prave djeca koja su također dio cirkuske obitelji i budu mu podrška puna ljubavi i pažnje.Slonić brzo postaje prava senzacija, ali nije sve tako šareno -  cirkus kojeg je i on dio pun je mračnih tajni.

Dumba ćemo u kinima moći gledati od 29. ožujka ove godine!

Foto: Imdb/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Prestani raditi to što radiš i primi se TV-a – sutra izlazi novi film s omiljenim Internet dečkom u glavnoj ulozi!

CAN'T WAIT: Novi filmovi koje će obožavati svi koji vole superjunake

Scene kojima nije mjesto u crtiću - je li Disney pretjerao ovim kadrovima?

kino novo slatko disney film dumbo

Još vijesti