The Kissing Booth 3

Iii napokon je izašao dugo iščekivani treći nastavak serije filmova The Kissing Both! Fanovi su, doslovno, jedva čekali da izađe treći nastavak ovog filma, no nisu ni dugo morali čekati s obzirom na to da je drugi dio bio premijerno prikazan krajem srpnja prošle godine. Treći nastavak su izdali u odličnom vremenskom periodu jer se radnja trećeg nastavka ponovo događa u ljetnim danima!

Napokon je izašao i dugo iščekivani treći nastavak 'The Kissing Booth'! Fanovi su jedva dočekali i treći nastavak, ali su i postavili dosta visoke kriterije za službeni zadnji nastavak ove serije filmova. Ovaj zadnji nastavak je premijerno izašao na Netflixu, a radnja je smještena u ljeto prije nego što se Elle, njezin dečko Noah i njezin najbolji prijatelj Lee upute na prvu godinu faksa! Obožavatelji ovog filma su postavili visoka očekivanja jer se u ovom zadnjem nastavku napokon Elle odlučuje hoće li ići na fakultet s najboljim prijateljem Leejem ili zgodnim dečkom Noahom. Iz prethodnih nastavaka smo vidjeli kako Elle zaista teško donosi svoje odluke, tako da smo očekivali da će u ovom nastavku izabrati pravu osobu! S Leejem je postavila dogovor da će ići zajedno na fakultet, ali je i Noahu obećala da će ići zajedno na Harvard pa da će uživati u svojoj vezi i studentskim danima, no koga je na kraju izabrala? Ovaj treći nastavak je ujedno i zadnji nastavak serije filmova 'The Kissing Booth'.

Radnja trećeg nastavka se odvija po ljetu prije odlaska na fakultet. Oni  su odlučili otići do kuće na plaži i tamo provesti zadnje dane prije odlaska na fakultet. Svakodnevno organiziraju partyje na bazenu, druže se s hrpetinom ljudi, iskorištavaju maksimum od posljednjeg ljeta i Elle odrađuje stvari s bucket liste koju je napravila s Leejem.  No, ni treći nastavak nije ostao bez nekih nepromišljenih odluka i drama, tako da je radnja poprilično zbrčkana i popunjena sve do zadnjih nekoliko minuta. Osim što Elle mora donijeti odluku između dva dečka koji joj puno znače, pokraj svega se nalazi u ulozi konobarice gdje joj se pojavljuje jedan neočekivani gost. Naime, u cijeloj ovoj zbrci se ponovno pojavljuje Marco kojem je Elle već slomila srce. Kraj trećeg nastavka je pomalo iznenađujući, za neke i razočaravajući jer je Elle donijela totalno nepredvidivu odluku. Možda je ipak, nakon svih događaja, odlučila sebe staviti na prvo mjesto?

Pogledajte još:

Elle se opet nalazi u situaciji gdje mora birati – izašao i trailer filma 'The Kissing Booth 3'!

Posljednji nastavak filmskog serijala 'The Kissing Booth' dolazi ove godine! Sada se zna i datum izlaska

Hoće li 3. nastavak filma 'The Kissing Booth' biti ljubavna priča ili nešto drugačije tematike? Redatelj je otkrio...

premijera treći nastavak the kissing booth