Slika nije pronađena

Iii napokon je izašao dugo iščekivani treći nastavak serije filmova The Kissing Both! Fanovi su, doslovno, jedva čekali da izađe treći nastavak ovog filma, no nisu ni dugo morali čekati s obzirom na to da je drugi dio bio premijerno prikazan krajem srpnja prošle godine. Treći nastavak su izdali u odličnom vremenskom periodu jer se radnja trećeg nastavka ponovo događa u ljetnim danima!

Napokon je izašao i dugo iščekivani treći nastavak 'The Kissing Booth'! Fanovi su jedva dočekali i treći nastavak, ali su i postavili dosta visoke kriterije za službeni zadnji nastavak ove serije filmova. Ovaj zadnji nastavak je premijerno izašao na Netflixu, a radnja je smještena u ljeto prije nego što se Elle, njezin dečko Noah i njezin najbolji prijatelj Lee upute na prvu godinu faksa! Obožavatelji ovog filma su postavili visoka očekivanja jer se u ovom zadnjem nastavku napokon Elle odlučuje hoće li ići na fakultet s najboljim prijateljem Leejem ili zgodnim dečkom Noahom. Iz prethodnih nastavaka smo vidjeli kako Elle zaista teško donosi svoje odluke, tako da smo očekivali da će u ovom nastavku izabrati pravu osobu! S Leejem je postavila dogovor da će ići zajedno na fakultet, ali je i Noahu obećala da će ići zajedno na Harvard pa da će uživati u svojoj vezi i studentskim danima, no koga je na kraju izabrala? Ovaj treći nastavak je ujedno i zadnji nastavak serije filmova 'The Kissing Booth'.

Radnja trećeg nastavka se odvija po ljetu prije odlaska na fakultet. Oni  su odlučili otići do kuće na plaži i tamo provesti zadnje dane prije odlaska na fakultet. Svakodnevno organiziraju partyje na bazenu, druže se s hrpetinom ljudi, iskorištavaju maksimum od posljednjeg ljeta i Elle odrađuje stvari s bucket liste koju je napravila s Leejem.  No, ni treći nastavak nije ostao bez nekih nepromišljenih odluka i drama, tako da je radnja poprilično zbrčkana i popunjena sve do zadnjih nekoliko minuta. Osim što Elle mora donijeti odluku između dva dečka koji joj puno znače, pokraj svega se nalazi u ulozi konobarice gdje joj se pojavljuje jedan neočekivani gost. Naime, u cijeloj ovoj zbrci se ponovno pojavljuje Marco kojem je Elle već slomila srce. Kraj trećeg nastavka je pomalo iznenađujući, za neke i razočaravajući jer je Elle donijela totalno nepredvidivu odluku. Možda je ipak, nakon svih događaja, odlučila sebe staviti na prvo mjesto?

Pogledajte još:

Elle se opet nalazi u situaciji gdje mora birati – izašao i trailer filma 'The Kissing Booth 3'!

Posljednji nastavak filmskog serijala 'The Kissing Booth' dolazi ove godine! Sada se zna i datum izlaska

Hoće li 3. nastavak filma 'The Kissing Booth' biti ljubavna priča ili nešto drugačije tematike? Redatelj je otkrio...

premijera treći nastavak the kissing booth

Još vijesti