Slika nije pronađena

U petak 24. listopada CineStar TV Channels premijerno će na svoja četiri filmska kanala prikazati 13-minutni TV specijal Christophera Nolana u kojem slavni redatelj otkriva svoju fascinaciju svemirom kao i nove detalje vezane uz snimanje jednog od najočekivanijih naslova godine. O Interstellaru govore i glavni glumaci Matthew MccConaughey i Anne Hathaway te članovi filmske ekipe koja je genijalne Nolanove ideje sprovodila u djelo.

Ekskluzivne snimke sa snimanja filma Interstellar, inovacije u produkciji i izazove s kojima su se susretali gledajte premijerno samo na CineStar TV kanalima od petka 24. listopada.

INTERSTELLAR nas kroz priču o bivšem pilotu Cooperu (Matthew McConaughey), koji živi u vrijeme kada su ljudskoj vrsti dani na Zemlji odbrojeni, vodi preko granica Sunčevog sustava u neotkrivene svjetove koje slavni oskarovac istražuje zajedno s astronautkinjom Brand (Anne Hathaway, dobitnica Oscara 2013. za film Jadnici). No, potraga za novim domom čovječanstva osim riskantnog putovanja uključuje i utrku s vremenom kao i neizvjestan povratak koji otvara pitanje što će zateći na Zemlji ako se na nju uopće i uspiju vratiti. Film Interstellar dolazi u hrvatska kina 6. studenog.

CineStar TV je najgledaniji filmski kanal u osnovnom paketu, a kontinuirano se nalazi između 10-og i 15-og mjesta po gledanosti u ukupnoj ponudi svih kanala na cable / IPTV / DTH platformama.

Godine 2011. pokrenut je jednako popularan adrenalinom nabijen CineStar TV Action&Thriller. Oba kanala emitiraju se u 16:9 SD formatu, filmski program prikazuje se 24 sata dnevno, a filmovi se ne prekidaju reklamama. Obitelj CineStar TV Channels 2013. godine proširena je prvim domaćim premium filmskim kanalima CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2.

CineStar TV Premiere kanali su prvi domaći kanali koji svoj program prikazuju u High definition formatu slike, a sve premijerne naslove, koji su imali svjetsku kino distribuciju, prikazuju se s odmakom od svega 12-16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima!

L.B.

cinestars tv chanells Interstellar premijera Christopher Nolan

Još vijesti