Slika nije pronađena
Harry Styles je bivši član One Directiona, odnedavno pjevač sa samostalnom karijerom, a sada i glumac! Uz njega, u glavnim ulogama se pojavljuju Tom Hardy, Cillian Murphy, Mark Rylance i Kenneth Branagh.'Dunkirk' prikazuje događaje tijekom nevjerojatne bitke kod Dunkirka za vrijeme Drugog svjetskog rada (1940., operacija 'Dynamo') te evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj. Tom je akcijom ukupno spašeno preko tristo tisuća vojnika, od kojih je jednog utjelovio Harry (ne znamo je li njegov lik preživio u filmu). Bit će ovo njegova debitantska uloga.
 


Film je sniman IMAX 65mm kamerama i u 65mm formatu pod snimateljskom palicom proslavljenog Hoytea van Hoytema, poznatog po hitovima 'Interstellar', 'Dečko, dama, kralj, špijun' i 'Spectre', u režiji Christophera Nolana

'Ovo nije ratni film. To je priča o preživljavanju i neizvjesnosti', kaže Nolan. Među tisućama zainteresiranih za ulogu na audiciji, Nolan je odabrao upravo Harryja, koji se za potrebe snimanja i ošišao.

U hrvatska kina stiže krajem srpnja u distribuciji Blitz filma.
Loading...
Foto: Twitter/Screenshot

M.Z.

Pročitajte još:

Dio ekipe hejta, dio je oduševljen - što kažeš na trailer za remake filma Dirty Dancing?

Stigao službeni trailer – novi hororac bit će brutalan!

Stigao nastavak filma Zapravo ljubav – pogledajte gdje su likovi 14 godina nakon!

Rat Christopher Nolan Harry Styles blitz film dunkirk

Još vijesti