Slika nije pronađena

Prošlo je svega mjesec dana od zadnje epizode treće sezone Riverdalea, a TV mreža CW na kojoj se emitira serija, već je ovih dana najavila odbrojavanje do nove sezone. Nitko se ne buni, pogotovo kada se prisjetimo koliko je zanimljivo i tajanstveno završila prošla epizoda.

Fanovi Riverdale, bili spremni ili ne, nova sezona je bliže nego što mislite. Službeno je objavljen datum kada dolaze nove epizode već  4. sezone Riverdalea. Archie, Betty, Veronica i Jughead vraćaju se za manje od 4 mjeseca! Iako se obično na nove sezone serija treba čekati dulje, ne i ovog puta. Najavljeno je da će se tinejdžerske drame i misterije iz gradića Riverdale vratiti premijerno u srijedu 9. listopada u večernjim satima. I prošle su sezone serije uvijek počinjale početkom listopada, a izgleda da se taj trend nastavlja i dalje.

via GIPHY


U novoj se sezoni nažalost više neće pojavljivati glumica Ashleigh Murray koja glumi ulogu Josie McCoy. Fanovi se ipak imaju čemu veseliti, jer sezona Riverdalea nikada nije završila napeto kao prošla, a na pitanje što će se u novoj sezoni dogoditi s Jugheadom i hoće li stvarno umrijeti kako se učinilo na kraju zadnje epizode, svi jedva čekaju odgovor. Kao da to nije dovoljno samo po sebi, na kraju prošle sezone Betty i Jughead upoznali su Bettynog izgubljenog brata Charlesa Smitha, koji je FBI agent i koji je kako je otkriveno pomagao Alice da se infiltrira u Farmu. Hoće li Cheryl u potpunosti izgubiti zdrav razum, kakvu osvetu sprema Hiram i kakve mračne spletke ima na umu Penelope Blossom? Jedva čekamo saznati!Na isti datum kada i Riverdale, počinje i jedna nova serija – Nancy Drew, još jedna mračna teen drama, koja je pomalo inspirirana Riverdaleom.


via GIPHY



Foto: Imdb/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Preslatki glumac KJ Apa poznat je svima kao Archie iz Riverdalea - sada saznaj još 13 cool činjenica o njemu!

Sin princa Harryja i Meghan dijeli ime s likom iz Riverdalea – fanovi se dobro zezaju na njihov račun

Potvrđena je četvrta sezona! Ovo su sve bitne info koje trebaš znati o nadolazećoj sezoni Riverdalea!

serija premijera novo teen sezone Četvrta sezona riverdale

Još vijesti