Slika nije pronađena

Ashley Greene, najpoznatija po svojoj ulozi Alice Cullen u 'Sumrak sagi' otkrila je tko je inspirira kada se radi o glumačkom pozivu. Radi se o kolegici glumici kod koje je oduševljava kako može odglumiti snagu i ranjivost.

Ashley je objasnila: 'Volim Cate Blanchett. Ona ima stila kada se radi o izboru uloga. Uvijek odlično odglumi snagu, ali i ranjivost. Veoma je kvalitetna glumica. Veoma mi se sviđa glumački put koji je izabrala.'

Uz ovo, Ashley je dodala kako se nada da će i sama imati više hrabrosti birati više uloga za odrasle u filmovima poput 'The Apparition' i 'CBGB'.

U filmu 'The Apparition' Ashley igra djevojku koju napada virus koji se hrani strahom žrtava u koje se naseli. Radi se o psihološkom trileru za koji Ashley kaže da ga je veoma teško snimati jer se radi o zahtjevnoj ulozi. Pogledajte trailer:

U filmu 'CBGB' Ashley igra kćerku vlasnika jednog glazbenog kluba i radi se o glazbenoj drami koja će u kina stići sljedeće godine. U filmu igra i Rupert Grint. Pogledajte nekoliko fotki sa snimanja:

Ashley Greene sumrak saga The Apparition CBGB

Još vijesti