Slika nije pronađena

Nakon što je neko vrijeme kružila vijest da autorica Sumrak sage Stephenie Meyer izdaje novu knjigu serijala pod nazivom 'Midnight Sun', a koja je sada već ugledala svjetlo dana, na virtualnoj promociji knjige, otkrila je što se sljedeće sprema sa 'Sumrakom'.

Mladi i stari, bez obzira na godine, različite su generacije uvučene u priču o vampiru koji se zaljubi u običnu djevojku. Nedavno je fanove dočekala sretna vijest kada je autorica serijala objavila da stiže nova knjiga 'Midnight Sun', koja je sada već dostupna, na engleskom jeziku, za sve one koji ne mogu dočekati da bude prevedena i dođe i na naše područje. Više o ovom novom nastavku možeš pročitati u 'Sumrak saga ove godine dobiva novi nastavak nakon godina i godina čekanja – zna se i o čemu će biti!'. Ono što je trenutno najzanimljivije je da je autorica otkrila planove za dalje. 'Sumrak' ne staje!

Serijal se nastavlja, a Stephenie je najavila da radi na još dvije knjige. Ima otprilike zamisao kako će izgledati i što će se događati, a ima napisano i jedno poglavlje. Međutim, to je trenutno na pauziranju jer prije nego završi serijal, želi raditi na nečemu potpuno novom. Tako da ćemo se malo načekati da dođu još dvije knjige, ali dobra je vijest da sigurno dolaze.

Nije htjela otkriti ništa o tome u kojem će smjeru ići radnja u tim knjigama, hoće li se vratiti na originalni put ili će to biti nastavci ove posljednje knjige koja je izašla, koja je iz Edwardove perspektive. Sljedeće čemu se svi vesele i što svi iščekuju je film koji će nastati po ovoj novoj knjizi!

Foto: Imdb/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Za sve ljubitelje paranormalnih ljubavnih priča – lista filmova koje će fanovi 'Sumraka' obožavati

Kristen Stewart nije trebala biti Bella, a ni Robert Pattinson Edward? Evo tko je skoro imao glavne 'Sumrak' uloge

Sumrak saga ove godine dobiva novi nastavak nakon godina i godina čekanja – zna se i o čemu će biti!

knjiga stephenie meyer sumrak twilight sumrak saga bella swan Edward Cullen

Još vijesti