Sumrak

Fanovima nikada dosta. Iako je „Sumrak“ završio sada pred već poprilično puno godina, kada je objavljeno da stiže „Midnight Sun“, zavladala je opća ludnica i veselje. Knjige i filmovi su i dalje omiljeni.

Čini se da koliko god vremena prođe, Sumrak saga i dalje živi u srcima fanova i kada Stephenie Meyer počne pričati o mogućnosti nove knjige, svi se pretvore u uho. Nitko nije očekivao nastavak, ali onda je pred par godina sve iznenadila kada je objavila da izdaje knjigu „Midnight Sun“ koja je „Sumrak“, ali iz perspektive Edwarda. U prijašnjim knjigama nismo mogli vidjeti kako je to sve izgledalo iz njegove perspektive, već samo Belline.

Slika nije pronađena Osam situacija iz 'Sumraka' koje uopće nemaju smisla – a koje su samo pravi fanovi skužili

Naravno da je oduševljenje bilo na sve strane, a sada se još jedino čeka da knjiga bude pretvorena u film. Hoće li se to dogoditi ili ne, neizvjesno je, a i da bude, to neće biti to – jer znamo da nema šanse da se pojave originali Edward i Bella. Ono što se zna, kako piše In Style je da je Stephenie Meyer komentirala mogućnost nastavka priče i novih knjiga.

U jednom intervju je rekla kako više sigurno neće pisati knjige iz Edwardove perspektive jer joj to i nije bilo baš ugodno iskustvo i ne želi to opet raditi. Fer. Na svu sreću, to ne znači i da je kraj knjiga. Radi na još dvije nove knjige! DVIJE! Najbolje od svega je da je rekla i kako je već počela raditi na njima i da je za prvu već napravila neki okvir i podijelila poglavlja. Dakle, Sumrak saga nije gotova. Ipak, rekla je da to neće raditi baš odmah sada, da želi prije napisati još neku potpuno novu knjigu i da se onda vraća Belli i Edwardu.

Stvari o „Sumraku“ koje ne znaju ni najveći fanovi: 12 neočekivanih koje su se događale iza scene Robert Pattinson je skoro dobio otkaz jer je za ukus redatelja bio previše emo U nastavku „Pomrčina“ Kristen Stewart je cijelo vrijeme nosila periku Scene s medenog mjeseca su snimali ispočetka jer se prvi put vidjelo puno Edwardove stražnjice +8 Autorica knjige je otkrila da je bila „Tim Jacob“

sumrak saga bella i edward twilight knjige stephenie meyer nove knjige nastavak sumraka hoće li pisati

Još vijesti