Slika nije pronađena

Ashley Green stvarno se namučila da bi ostvarila svoje snove. Saznaj kako je ova slavna cura prošla svoj trnovit put do zvijezda.

Moglo bi se reći da je Ashley Green prošla pakao da bi postala vampir. Ova 23-godišnja glumica, koja je sada nadomak vrhuncu svoje karijere – njezin lik, Alice Cullen (Edwardova sestra i Bellina najbolja prijateljica) u središtu je radnje filma Sumrak saga: Pomrčina – još nedavno se teško borila kako bi ispunila svoj san. Kao tinejdžerka u Jacksonvilleu, u Floridi, Ashley je već znala da želi postati glumica. Radila je razne honorarne poslove poslije škole kako bi zaradila novac koji će joj omogućiti da odseli u Los Angeles čim navrši 17 godina. Zatim su je casting agenti godinama odbijali ili zaobilazili u podjelama glavnih uloga, ali ona nikada nije dopustila da je to obeshrabri i odvrati od njezine odluke da postane glumica.

Odustajanje nikad nije bila opcija...

- Kad donesem neku odluku – kaže - ništa me ne može spriječiti u tome da je provedem u djelo. U svakom slučaju, odustajanje nikada nije bilo opcija.

Stoga i ne čudi da je Ashley, koja priznaje da je još u srednjoj školi bila vrlo ambiciozna (kao tinejdžerka je bila cheerleaderica, bavila se natjecateljskim sportskim plesom, a osvojila je i niz medalja u tae-kwon-dou), postala još sigurnija u svoj izbor kad je dobila priliku da sudjeluje u audiciji za Twilight. Već je tada bila velika ljubiteljica knjiga i čitanja pa se prvo okušala u probama za ulogu Belle, i to čak dvaput. Kad je ta uloga bila dodijeljena Kristen Stewart, preorijentirala se na ulogu Alice i tri puta odlazila na audiciju dok napokon nije dobila ulogu.

Sedam novih filmova

I sada, unatoč tome što u svom životopisu ima ulogu u multimilijunskoj produkciji megapopularne filmske sage, želi postići još više i nadmašiti samu sebe. U iduće dvije godine izaći će čak sedam njezinih filmova (uključujući ulogu u filmu The Apparition, u hororu Gossip Girl's u kojem joj je partner Sebastian Stan te u filmu nezavisne produkcije Butter rame uz rame s Hughom Jackmanom). Iako je, kad je riječ o poslu, vrlo ozbiljna i disciplinirana, Ashley se u privatnom životu zna itekako dobro zabaviti. Njezin najbolji prijatelj i glumački partner Kellan Lutz kaže da se s njom može zabavljati jednako kao sa svojim muškim prijateljima jer je uvijek totalno cool i opuštena. No to nisu sve zanimljivosti o Ashley niti sa seta Twilighta.

Nastavi čitati i saznat ćeš da se prave drame zapravo odvijaju iza kamera Twilighta!

teen: Je li ti poslije djetinjstva provedenog u Jacksonvilleu bilo teško priviknuti se na promjene nakon što si se u 17. godini preselila u L.A.?

Ashley: Nije mi bio lako. U Jacksonvilleu sam živjela kao pod staklenim zvonom. Bila sam tri godine u vezi s dečkom iz susjedstva, moji roditelji su bili u braku od srednje škole, i još uvijek su ludo zaljubljeni jedno u drugo. I tek kad sam se iz tog gotovo idiličnog ambijenta preselila u L.A., shvatila sam da su ljudi zapravo bezobzirni. Vrlo brzo sam naučila da, da bi preživio u takvoj sredini, moraš imati debelu kožu i jako paziti kome poklanjaš svoje povjerenje.

teen: Jesi li se navikla na promjene koje su se u tvom životu dogodile otkad si počela glumiti u Twilightu?

Ashley: Mi bismo svi trebali biti jako sretni što imamo privilegiju biti dijelom tog fenomena zvanog Twilight, ali mislim da se nitko od nas još nije posve priviknuo na popularnost. Meni je Twilight bio izvrsna odskočna daska za dalju karijeru, ali ipak msilim da bih morala biti opreznija u otkrivanju detalja o svom privatnom životu.

Teen: Vjerojatno nije ugodno kad na svakom uglu možeš vidjeti napise i fotke o svom ljubavnom životu. Tebe su povezivali s mnogim zgodnim komadima, poput Chasea Crawforda, Iana Somerhaldera iz Dnevnika vampira ili Jareda Followilla iz benda Kings of Leon. Što je zapravo istina, je li bilo nečega između vas?

Ashley: Bila sam na spoju samo s jednim od mladića koje ste nabrojali. To je bio naš prvi ili drugi zajednički izlazak, no u tisku su od toga napravili cijelu dramu i napuhali stvar do krajnosti. No ta dva izlaska bila su sve što se između nas dogodilo. Iskreno, malo je zastrašujuće kad tek pokušavaš nekoga bolje upoznati, a svi oko tebe već bruje o tome kako ste u vezi. Tako je jako teško početi i održati bilo kakvu vezu.

Teen: Čini se da ste ti i Kellan vrlo bliski. Je li među vama ikada bilo ljubavnih iskrica?

Ashley: Moram priznati da sam razmišljala o tome (a iz nedavno objavljenog intervjua s Kellanom saznali smo da je i on imao slične misli). Upoznali smo se preko našeg agenta prije otprilike pet godina i otad smo odlični prijatelji, a zajednička snimanja su nas samo još više zbližila. Istina, on je jedan od mojih najboljih prijatelja, ali da smo mislili biti u ljubavnoj vezi, učinili bismo to već odavno. Meni pomaže to što s njim mogu razgovarati o drugim mladićima koji mi se sviđaju, tako imam dobar uvid u mušku perspektivu i način na koji dečki doživljavaju razne situacije i događaje. Zaista previše cijenim naše prijateljstvo da bi mi palo napamet uprskati ga nekim romantičnim pokušajima.

Teen: Jesi li sada u potrazi za onim pravim?

Ashley: Pa, da budem iskrena, sve češće razmišljam o tome kako bih voljela biti u vezi. Bilo bi lijepo biti s nekim koga voliš i do koga ti je stalo. No svjesna sam da bi mediji pratili svaki naš korak, a pod takvim pritiskom teško je graditi stabilan odnos.

Izvor: Teen

Ashley Green vampiri twilight sumrak saga

Još vijesti