Slika nije pronađena

JonBoy je poznati umjetnik s adresom u New Yorku, kojeg, osim Justina i njegove drage, Hailey Baldwin, posjećuje cijeli popis slavnih – primjerice Kendall Jenner, Zayn Malik, Travis Scott... Seventeen i fanovi već su počeli spekulirati da su Hailey i Justin prije tjedan dana otišli napraviti iste tetovaže ili da je Justin odlučio prekriti svoju tetovažu posvećenu Seleni, a nama je u oko upalo nešto sasvim drugo – Justin je tada nosio tenke s hrvatskom šahovnicom!


Sumnjamo da je to učinio slučajno u žiži Svjetskog prvenstva u Rusiji, budući da je nogomet ipak 'najvažnija sporedna stvar na svijetu'. Riječ je o Vans Vault OG Classic Slip-On LX White/Red Checkerboard patikama koje se prodaju po cijeni od 60$, odnosno oko 380 kuna, a možete ih naručiti ovdje.


Vjerujemo da je ovim potezom Justin dao do znanja da i on navija za naše 'Vatrene' dok nježno ljubi svoju zaručnicu, Hailey Baldwin i grli svojeg najdražeg tattoo majstora.


Usput vrijedi spomenuti da su Hailey i Justin potvrdili svoje zaruke na društvenim mrežama emotivnim objavama. Poruke zaljubljenih golupčića govore dovoljno same za sebe.


Foto: Profimedia/VANS/Instagram/Twitter

M.Z.

Provjeri još...

Seksi nogometaši po struci su nešto sasvim drugo – saznaj koju srednju je završio tvoj omiljeni 'Vatreni'

OMG Justin Bieber se zaručio? Pogledajte prsten na ruci Hailey i pročitajte objave koje potvrđuju priču!

Justin Bieber opet krade tuđe cure? Izgleda da dejta s još jednom svojom bivšom – FOTO

Vatreni Rusija SP navijač Justin Bieber Hailey Baldwin