Slika nije pronađena

Obožavatelji su već mogli primijetiti da su Bieberi ušli u božićno raspoloženje i pokušali pronaći savršeno drvce ranije ovog tjedna.

Prema posljednjoj Instagram priči Hailey Baldwin, izgleda da stvari nisu tekle onako kako su planirali, nakon što su konačno našli svoje savršeno drvce. Naime, Hailey je sa svojim Insta fanovima podijelila božićno drvce koje je nabavila sa suprugom Justinom Bieberom i izgledalo je apsolutno prekrasno sa svim tim malim sitnicama na svojim grančicama.


Nažalost, drvo nije dugo potrajalo kad mu se pas približio i poskidao neke lijepe ukrase kojima su ukrasili svoje stablo. U drugom videu koji je Hailey objavila, neki od ukrasa su na podu dok njihov pas i dalje trči oko drveta i igra se s nekim od svojih najdražih novih igračaka. Čini se da Hailey to nije toliko smetalo jer je na snimci napisala: 'whelp', pa je vjerojatno pretpostavila da bi se tako nešto moglo dogoditi. Ipak, videozapis završava prilično smiješno i ujedno pomalo frustrirajuće za sve koji su prošli istu stvar sa svojim ljubimcem.


Justin i Hailey već neko vrijeme imaju svoje štene, Oskie the Poskie, a on ima i svoj Instagram profil. Prethodno su objavili fotografiju Oskieja koji pokušava zgrabiti Drew House papuču u Justinovoj ruci, pa vjerojatno nisu iznenađeni onim što se dogodilo s njihovim drvetom.Foto: Twitter/ Instagram/ Instagram Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Jake Paul objavio romantičnu fotku s bivšom djevojkom – što se događa i kako će reagirati Tana?

Poznata se youtuberica vratila s prvim videom nakon skandala – nitko nije oduševljen i svi ju mrze

[OMG] Camila Cabello je stvarno shameless! Priznala je da je ukrala nešto iz kraljevske palače – što?

Pas celebrity ukrasi Božić uništenje božićno drvce Justin Bieber Hailey Baldwin

Još vijesti