Slika nije pronađena

Većina obožavateljica planira svoje vjenčanje s Justinom Bieberom od svoje 14. godine, ali samo Hailey Baldwin imala je tu čast postati njegova žena.

Iako su njih dvoje u zakonskom braku već više od godinu dana, stvarna ceremonija vjenčanja navodno će se održati kasnije ovog mjeseca. Sinoć je Hailey proslavila svoju nadolazeću svadbu, ni više ni manje nego djevojačkom zabavom. Pozvala je svakog modela, influencera i celebrityja kojeg možete inače vidjeti na svom Instagram feedu – primjerice, Kendall Jenner, Maeve Reilly, Kelia Moniz, Natalie Manuel Lee i njezina starija sestra Alaia Baldwin.


Naravno, bilo je puno slamki neprimjerenog oblika i nešto seksi donjeg rublja, ali vratimo se na najvažniji dio događaja - njezinu odjeću. Budući da se samo jednom udate za Justina Biebera (ok, dvaput), znate da je Hailey morala složiti neki predobar look za svoju djevojačku zabavu - i uspjela je.
Model je zadivio u midi haljini bez rukava u bijeloj boji, baš poput mladenke. Haljina je još uvijek dostupna za kupovinu na web stranici Oh Polly. Svoj look je upotpunila svim potrebnim dodacima za nekoga tko se sprema prošetati do oltara. Nosila je veo i dijamantni lančić 'Bieber' – jer bez toga look ne bi bio potpun.
Na fotkama možete vidjeti i njezin ogroman zaručnički prsten koji nosi posljednjih 14 mjeseci.


Sve što znamo je da ne možemo dočekati svadbene fotke!

Foto: Instagram/ Instagram Screenshots

M.S.K.

Pogledajte još:

Justin Bieber otkrio da ima novi hobi – evo čime se sada bavi u slobodno vrijeme

Justin Bieber je otkrio da je u rodbinskom odnosu s jednim poznatim glumcem i jednom pjevačicom

Justin Bieber ima novu pjesmu! Fanovi već nagađaju da tekstom zapravo poručuje nešto Seleni

Vjenčanje Svadba celebrity djevojačka Justin Bieber Hailey Baldwin zabava

Još vijesti