selena, bieber i hailey

Iako su Justin i Hailey sada već dugo zajedno i u braku, fanovi i dalje nisu zaboravili Selenu i njihovu vezu. Postoje dva tima, a dogodilo se već nekoliko situacija na crvenom tepihu gdje su fanovi glasno pokazivali da ne vole Hailey.

Ovo je vjerojatno jedan od najpoznatijih hollywoodskih ljubavnih trokuta koji to zapravo uopće nije. Selena i Justin su bili gotovi kada su on i Hailey počeli dejtati, ali od prekida do nove veze prošlo je svega par mjeseci i to je potaknulo govorkanja. Justin s druge strane nikada nije priznao da je bio s obje djevojke istovremeno. Otkad su on i Selena prekinuli i njegova je veza s Hailey postala javna, fanovi su se podijelili na dvije strane – Tim Selena i Tim Hailey. Neki i do dan danas nisu preboljeli njega i Selenu – i to jasno i glasno pokazuju, što je dovelo do nekih neugodnih situacija. A tko je od njih dvije ona s kojom je kompatibilniji s obzirom na horoskop? Jedna je u tome pobijedila.

Hailey je rođena 22. studenog 1996. godine, po čemu joj je onda u horoskopu Sunce u Strijelcu, a Mjesec u Ovnu. To pokazuje da je ona totalno vatrena osoba. Jako je impulzivna i strastvena i kada vidi nešto što želi – borit će se za to svim snagama i ne odustaje.

S druge strane, Selena je rođena 22. srpnja 1992. godine i to znači da joj je Sunce u Raku, a Mjesec u Ovnu. Po horoskopu, kako piše NY Post, to znači da je ona emocionalna osoba i da u vezama voli biti glavna. Vodi se više srcem nego razumom, što je i slučaj s Hailey.

A sada trenutak istine, s kojom od njih dvije si je Justin više kompatibilan? Ako je suditi po horoskopu, on i Selena su bolji par. Njih su dvoje imali dubok i emocionalan odnos, jer da nisu, ne bi sigurno toliko dugo opstali zajedno, ali nekada to nije dovoljno. Samo zato što si je netko kompatibilan u horoskopu ne znači nužno da će između te dvije osobe sve biti savršeno i da će imati uspješnu vezu. Ali ipak, ako bi astrologija presudila, Justin bi ostao sa Selenom.

Pogledajte još:

Jedna stvar koja je skoro uništila brak Bieberovih – Hailey je mislila da više ne može

Hailey Bieber se rasplakala na crvenom tepihu Met Gale – i za sve je kriva Selena Gomez

Svi misle da se ove cure mrze ALI: Hailey Bieber na suptilan način podržala Selenu Gomez

Horoskop kompatibilnost Justin Bieber Selena Gomez Hailey Baldwin

Još vijesti