Slika nije pronađena

Justin Bieber i njegova supruga Hailey Bieber uočeni su kako odlaze iz kasina u Las Vegasu gdje je Justin imao svoj nastup iznenađenja. Kasino je bio prepun Justinovih fanova koji su čekali njegovu pojavu, a onda su na videu snimili kako Justin viče na svoju suprugu Hailey – radi li se zaista ovdje o problemima u njihovom braku?

Justin Bieber je svjetski poznati pjevač koji je svoju karijeru počeo dok je još bio tinejdžer. Danas ima 26 godina te je dvije godine u braku s Hailey Bieber. Otkako su u braku, Justinovi fanovi ih uzastopno prate i šire glasine o tome kako njih dvoje imaju zaista velikih problema u braku. Već više puta su ih snimili kako u javnosti npr. Justin viče na Hailey, zatvara joj vrata od automobila pred nosom i sl. U ovom slučaju, fanovi su snimili kako Justin ponovo viče na Hailey pri izlasku iz Casina te su video objavili na društvenim mrežama, prenosi Daily Mail.

Na videu se vide Justin i Hailey kako okruženi zaštitarima odlaze iz kasina te se žure prema izlazu – u jednom momentu na videu je vidljivo kako Justin nešto viče Hailey, no ne znamo je li to vikao jer je u kasinu bila galama ili jer je zaista bio nešto ljut. Pojedini ga brane na društvenim mrežama tvrdeći kako je u tom trenutku bio samo u 'hypeu' zbog završenog koncerta te da on i Hailey nemaju bračnih problema.




Video je obrisan nakon što je skupio nešto više od milijun lajkova, a tada su i najviše krenuli razni komentari Justinovih fanova, uključujući i one koji tvrde kako je to normalno ponašanje Justina prema Hailey. Pravu istinu ne možemo znati, kao ni činjenicu je li on zaista vikao na nju ili je bio uzbuđen zbog završenog nastupa.

Pogledajte još:

[HOROSKOP] Koja pjesma Justina Biebera opisuje tvoj ljubavni život?

[VIDEO] Rekreirao je fotke Justina Biebera – od lokacija do odjeće, pa čak i tetovaže!

[LOL] Hailey Bieber je otkrila da ju jedna stvar kod Justina užasno živcira! Jedva je prešla preko toga

Svađa Justin Bieber hailey bieber

Još vijesti