Slika nije pronađena

Hailey Bieber je odlučila progovoriti na glasine koje unazad nekoliko dana kruže društvenim mrežama. Dok se ona trenutno poslovno nalazi u Veneciji, a njezin suprug Justin Bieber u Las Vegasu, svejedno je odlučila odgovoriti svim hejterima i onima koji su uključeni u njihovu dramu preko svojeg Instagram storyja.

Drama u braku Hailey i Justina Biebera se nastavlja – nedavno je objavljen video iz kasina u Las Vegasu na kojem bračni par odlazi u pratnji zaštitara nakon Justinovog koncerta. No, drama je nastala jer su fanovi na tom videu snimili kako Justin u jednom trenutku viče na svoju suprugu Hailey i na taj način 'potvrdili' glasine o tome kako Justin ima loše ponašanje prema svojoj supruzi.

Video je postao viralan na društvenim mrežama pa je Hailey odlučila progovoriti o tom incidentu s videa preko svojeg Instagram storya, prenosi Mirror: „Prisjećajući se kako je bilo super prošli vikend. Provela sam se odlično okružena ljubavlju. Svaka druga priča koja kruži je više nego lažna. Ne vjerujte u negativna sr*nja ljudi“ – napisala je Hailey.



Instagram - haileybieber / Screenshoot

Znači li njezin odgovor da u njihovom braku nema nikakvih problema ili samo žele zavarati javnost i smanjiti glasine o njihovim problemima? Odgovor na to znaju samo oni sami, a hejteri će uvijek imati loše glasine za proširiti dalje.

Pogledajte još:

[VIDEO] Justin vikao na Hailey ispred fanova – problemi u braku?

[HOROSKOP] Koja pjesma Justina Biebera opisuje tvoj ljubavni život?

[LOL] Hailey Bieber je otkrila da ju jedna stvar kod Justina užasno živcira! Jedva je prešla preko toga


Svađa Justin Bieber hailey bieber

Još vijesti