Galerija Voyage i Đina Džinović Voyage - 3 Đina Džinović - 4 +5 Voyage - 5

Tek je prošlo nekoliko tjedana kako se saznalo da Voyage ima novu curu. Mnogi su to teško prihvatili jer još uvijek ne mogu prihvatiti prekid između njega i Breskvice, ali na njihovu sreću, to se sada mijenja!

Voyage je doslovno šokirao sve kada se saznalo da ima novu curu. Ta nova djevojka je kći poznatog bosanskog pjevača Harisa Džinovića, a ona je i ekstremno popularna na Instagramu. Njihovi vezu su otkrili na način da su ih uhvatili na romantičnoj večeri prije nekoliko mjeseci, iako su se njih dvoje trudili da nitko ne sazna za njih. No, čim se saznalo, krenula je prava drama zato jer Đinin tata Haris nikako nije odobravao Voyagea.

 

 

Upravo to je bio razlog zašto njih dvoje nikada nisu javno priznali da su u vezi, iako su pojedini izvori tvrdili drugačije. Sada je ipak situacija drugačija jer, kako piše Kurir, njih dvoje su prekinuli. Navode da je do toga došlo zato jer je njihova veza previše protezala u medijima, a svi već dobro znaju kako Đinin tata nikako nije odobravao ovu vezu.

 

 

Voyage i nakon ove vijesti o prekidu demantira da su ikada uopće i bili zajedno: 'Nisam bio u vezi s njom, Đina mi je najbolja prijateljica' – rekao je za Kurir. Bez obzira na prekid, kako navode, njih dvoje su i dalje u dobrim odnosima. Rastali su se normalno, iako im je vrlo vjerojatno jako žao jer na fotografijama s njihove večere je izgledao kao da uživaju u svojoj ljubavi.

U klinču Mladi poludjeli za novom srpskom serijom: Razlog je jedan od glumaca! Evo gdje ju možeš gledati

Voyage Voyage raspametio fanove sitnicom koju je poklonio za rođendan curi na koncertu

voyage Đina Džinović celebrity balkanski par Prekid

Još vijesti