Slika nije pronađena

Youtuberica je snimila video u kojem je otkrila tajnu koju je čuvala cijelo ovo vrijeme – da je zapravo rođena kao muško, tj. da je transrodna osoba.

Nema tko nije čuo za make up youtubericu Nikkie de Jager. Možda ti je i poznatija pod nadimkom na kojem je možeš naći na društvenim mrežama – NikkieTutorials. Simpatična plavuša sve je osvojila svojim make up lookovima i nevjerojatnom kreativnošću i talentom, a sada je otkrila šokantnu istinu o sebi. Posljednji video koji je objavila na svom youtube kanalu pod nazivom 'I'm Coming Out' sve je iznenadio. U samo jedan dan video je pregledan 23 milijuna puta i to je vijest o kojoj svi pričaju.


Video trenda, a prvi je i na hrvatskoj trending listi na YouTubeu. Nikkie je u videu otkrila kako je transrodna osoba i da iako je rođena kao muško, već je sa samo 6 godina znala da je zapravo žena. Od malih se nogu igrala s lutkama i šminkom, a tada je počela i puštati kosu. Svoju je transformaciju u ženu počela s već 14 godina, a cijelo je to vrijeme imala podršku svoje mame. Tako je s 19 godina već bila 'preobražena' u ženu, a sada s 25 godina osjeća se dovoljno sigurno i da to svima prizna. Podršku zadnjih dana dobiva sa svih strana, jednako od fanova, kao i od ostalih celebova.

Foto: YouTube/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

[FOTO] Tko je na slici? Ljudi na Instagramu ne vjeruju svojim očima i moći šminke

Youtuberi su oponašali poznate celebove, od izgleda do ponašanja – ovih 5 je to odradilo skroz vrhunski!

TOP ili FLOP? Zendaya je na dodjeli nagrada nosila vrlo neobičnu haljinu – neki kažu WOW, drugi WTF

Transrodna osoba nikkitutorials youtube youtuberica

Još vijesti