Slika nije pronađena

Amber Scholl voli snimati različite videe s temom mode, a najčešće se radi o rekreacijama poznatih outfita u jeftinijoj varijanti. Ipak, jedan od njenih najpoznatijih videa bio je onaj u kojem je pokušala napraviti haljinu od vreća za smeće – i u tome briljirala.

Ako još uvijek niste čuli za ovu djevojku – kasnite. Amber Scholl je Youtube senzacija! Ima kreativnosti i talenta za izradu haljina i raznih drugih odjevnih kombinacija. Odjeća i moda su njena velika ljubav. Osim što je već kreirala haljine od vreća za smeće, od novaca i toaletnog papira, ali i iskopirale skupe dizajnerske haljine od celebova za male novce, sada je spremila još jednu poslasticu. Odlučila je pokušati napraviti haljinu od računa. Poznati američki dućan CVS ima oooogromne račune, a Amber je pronašla super način kako da ih iskoristi – kreirala je od njih haljinu.


Nakon što je otišla u dućan i 'pokrala' još malo računa iz smeća kako bi imala dovoljno. Od stvari koje je morala uzeti osim samo računa, bila je majica-korzet i crna samoljepljiva traka. Gornji dio haljine bio je majica-korzet koji je oblijepila novinama kako bi dobila novinski uzorak, a zatim je od samoljepljive trake napravila remen, koji je ujedno bio i osnova koja će držati donji dio haljine – napravljen SAMO od računa.

Krajnji rezultat izgleda bolje nego što biste očekivali. Haljina je malo glasna kada se pomiče u njoj, ali izgleda zanimljivo.

Simpatična Amber tijekom videa će vas nasmijati svojom vrckavošću, a pojavljuje se i njen slatki četveronožac.

Foto: YouTube printscreen/ YouTube

M.T.

Pogledajte još:

WOW Najluđe make-up transformacije YouTuberica – pretvaraju se u celebove i rade nevjerojatne iluzije [VIDEO]

WOW, kako je to moguće?! Ova YouTuberica se transformirala u Mona Lisu

DIY Jeftina maturalna haljina – ova YouTuberica je haljinu iz second handa pretvorila u savršenu!

Moda račun kreacija youtube haljina youtuberica

Još vijesti