Slika nije pronađena

Petra Dimić, poznata pod imenom Saamopetraa, jučer je na svom Instagramu objavila story koji je razljutio sve koji su ga i pogledali.

'Tek sad su se sjetili ugasiti požar, tek sad su poslali kanader! Ovo vam je Hrvatska, samo da vidite što se ovdje događa... Znači, mi šest sati stojimo ovdje, smrzavamo se, neću vam govoriti ništa lijepo, jer ovo je katastrofa... Četiri sata smo spavali vani na hladnoći dok gori požar oko nas, u žbunju smo spavali', ovako je stanovita Petra Dimić opisala 'šesterosatni požar' koji je u noći na utorak buknuo na plaži Zrće na otoku Pagu, prenosi Jutarnji list.


No njezine opaske na račun hrvatskih gasitelja očito nikome nisu bile smiješne, a najmanje samim vatrogascima, koji su cijelu noć, po buri, davali sve od sebe kako bi vatrenu stihiju stavili pod kontrolu.

Petrin video odmah se proširio društvenim mrežama, podijelili su ga i vatrogasci, ali ne u potpunosti jer, kažu, 'ima toga još, ali gadljivo je za slušati'. ,
Najbolje da i sami pogledate video:


'Nekad je bolje i mučati, nego svašta govoriti', kratko su poručili autorici, koja se na svom Instagramu hvali sljedećim životnim postignućima - YouTuberica, beauty influencerica godine 2019. i autorica knjige 'Buntovnica, ljubavnica, diva'.

Nitko je nije štedio ni u komentarima, a: 'Inteligencija naprosto pršti iz te cure, sustav obrazovanja nam je za 10! Da imalo misli glavom, znala bi da kanaderi ne mogu letjeti zbog vjetra. Jao nama s ovakvom pameću! Prazna glava, a jezik dugačak', samo je jedan od takvih komentara upućenih ovoj wannabe influencerici.


No čim je shvatila da je njezin live prijenos sa Zrća s punim pravom 'dočekan na nož', Petra je snimila novi u kojem se pokušala opravdati, piše Jutarnji list.Foto: Facebook/ Instagram/ Instagram printscreen

M.T./ Izvor

Pogledajte još:

POTVRĐENO JE: Camila i Shawn viđeni su kako se ljube - ne jednom, nego dvaput!

Instagram model Belle Delphine prodaje vodu u kojoj se kupala! Naplaćuje ju 30 dolara po staklenki

Ima 15 godina, a zarada joj je već super visoka! Sve što trebate znati o vrijednosti Millie Bobby Brown

Požar izjava story youtube instagram youtuberica

Još vijesti