Slika nije pronađena

Poznata youtuberica je započela svoju karijeru na YouTubeu upravo na Buzzfeedu, gdje su svoje prve videe snimili i mnogi drugi youtuberi. Prije više od godinu dana se odvažila i započela svoj samostalni kanal, gdje redovito objavljuje videe. Za razliku od ostalih vloggera, rijetko kad snima videe koji već postoje.

Cura je puna ideja, pa je tako na Buzzfeedu započela i seriju 'Ladylike', čije si videe sigurno vidjela. Ladylike danas nastavlja snimati videe bez Safiye, što im je uveliko smanjilo broj pregleda na videima. Usporedbe radi, Safiyin najgledaniji video ima skoro 10 milijuna pregleda, dok na kanalu djevojaka iz Ladylike, najgledaniji video ima tek nešto više od 8 milijuna pregleda.Kako je uvijek originalna, nije dugo trebalo da i ostali youtuberi počnu snimati videe kakve ih snima i ona.

Tako je imala seriju videa u kojima se oblačila kao da je 2007., 1997., 1987. i 1967. Ubrzo su takvi videi postali popularni i počeli se masovno snimati. Osim toga, prva je počela s kupovinom i nošenjem 'najružnijih' odjevnih predmeta. Tako smo ju imali priliku vidjeti i u kupaćem koji imitira muška dlakava prsa i leđa.DIY - 'Frankenstein' verzija

Zatim se bacila na šminku, pa je sama miješajući sve svoje nude ruževe skupa napravila jednu novu boju. Nije dugo trebalo da nastavi s pravljenjem, kako to ona naziva 'Frankenstein' šminke, pa je na kraju snimila video u kojem na licu ima samo 'Frankenstein' šminku!


Osim videa u kojima provodi razne eksperimente, zna snimiti i povijesne videe, pa smo tako mogli s njom naučiti sve o povijesti chockera i ruževa!


Ako kojim slučajem do sada nisi čula za ovu youtubericu, vjerojatno si odlučila pogledati sve njene videe. Osim pukog gubljenja vremena na YouTubeu, gledajući njene videe uvijek nešto naučiš: bilo o povijesti, ljudima, šminki ili svom tijelu. Uvijek drugačija, prirodna i nasmijana – baš sve što jedna vloggerka i treba biti!

Misliš li da si originalna, zanimljiva i snalaziš se pred kamerama? Javi nam se, jer baš tebe tražimo!

Foto: Instagram/YouTube

A.Š.

Pročitaj još:

Želiš biti Youtuber i postati prava zvijezda doslovno 'preko noći'? Tebe tražimo!

Ako si blogerica ili YouTuberica ovih 5 stvari uvijek moraš imati sa sobom

Ne znaš što želiš raditi u životu, ali voliš Instagram i YouTube – što kažeš na upisivanje akademije za influencere?

youtube safiya nygaard youtuberica vloggerica

Još vijesti