Slika nije pronađena

Plastične operacije i estetski 'popravci' na sebi postali su sasvim normalna stvar. Stavljanje lip filera je postalo nešto normalno, kao odlazak na manikuru i geliranje noktiju. Svi znamo da rijetko koji celeb danas izgleda skroz prirodno, a u tome im se pridružuju i nove, YouTube i influencerske zvijezde.

Za razliku od mnogih drugih influencera, James Charles je jedan od onih koji otvoreno priznaju da uređuju svoje fotke prije objave. Radio je čak i nekoliko videa gdje je pokazao fanovima kako uređuje fotke. Nisu to nikakve velike promjene, da ga sretneš na ulici i dalje bi ga prepoznali, ali da će popraviti koju sitnicu – hoće. Osim što ne skriva da se uređuje na ovaj način, sada je priznao i da je napravio neke estetske 'popravke' i u stvarnom životu.

Ovakve stvari celebovi ne priznaju baš rado jer žele da svi mislimo kako izgledaju tako savršeno prirodno, sami od sebe. Što naravno, nije ni blizu istine. U nedavnom intervjuu s Naomi Campbell, James je odgovorio na pitanje koje bi većina pokušala izbjeći. Na pitanje je li što radio na sebi, priznao je zahvate koje je imao. 'O da, imam lip filere, radio sam Botox, ne skrivam to. Nisam s ničime pretjerao... moj tata ima doslovno najgore bore na čelu. Tako da je za mene Botox bio više preventivna mjera, jer tata i ja imamo jako jako slično lice.' Kada mu je Naomi naglasila da je možda malo premlad za botox, jer James Charles ima svega 21 godinu, on je samo ponovio kako je to preventivno i da nije stavio puno.

James tvrdi da su to jedini zahvati koje je radio na sebi i da je sve ostalo pravo i njegovo. Vjeruješ li u to?

Foto: Instagram printscreen/ YouTube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Khloe Kardashian ili Ariana Grande? Na novoj fotki koju je objavila Khloe ne liči na sebe, već na Ari

Netko je hakirao profile Jamesa Charlesa – on kao odgovor objavio golu fotku da preuzme kontrolu

Justin Bieber ima novu dosta veliku tetovažu na vratu – i njegova mama nije ni malo sretna

uljepšavanje estetski zahvati youtube James Charles

Još vijesti