Slika nije pronađena

U showu će moći sudjelovati samo 6 natjecatelja, a borit će se za glavnu nagradu od 50 000 dolara i titulu sljedećeg velikog influencera! Hoćeš li gledati?

Iza Jamesa Charlesa je luda godina. Sve je bilo divno i krasno, onda se našao usred najveće drame koju je YouTube svijet ikad vidio. Uspio je objasniti situaciju i poboljšati situaciju najbolje što se moglo, a onda su ga opet fanovi napali kada je najavio da s brendom Morphie izdaje paletu sjenila – istu kakvu je izdao i prošle godine, samo manju. Svaku od tih drama je ostavio iza sebe i radi na novom materiju za svoj kanal. U zadnjem je videu najavio nešto skroz drugačije – snimat će svoj reality show. U suradnji s YouTube Originals i Brian Garden Media stiže njegova vlastita beauty reality emisija.


Nije otkrio kako će se zvati, ali je otkrio o čemu će se raditi i kada kreću epizode. Show će naravno biti orijentiran na šminkanje, a za sudjelovanje u njemu izabrat će 6 manjih beauty influencera koji će se natjecati u različitim izazovima. Osim što će se provjeravati njihove vještine šminkanja, neki će izazovi biti orijentirani i na svijet influencera i provjeru jesu li stvoreni za njega. Morati će pokazati da su umjetnici, da su jedinstveni i da znaju pridobiti publiku i zabaviti je. Na kraju će ostati samo jedan pobjednik koji će osvojiti 50 000 dolara i titulu sljedećeg velikog influencera, kao i još neke neotkrivene nagrade. Emisije će se početi emitirati u proljeće 2020. godine. Prijaviti se nažalost mogu samo stanovnici SAD-a, stariji od 18 godina, koji imaju aktivan YouTube kanal.James je otkrio da na ovome radi već tri godine i da je show ostvarenje jednog od njegovih najvećih snova. Da sve bude zanimljivije, najavio je da će fanovi sigurno biti uzbuđeni kada saznaju tko će biti suci. Hoćeš li pratiti?

Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Skriva se ispod kape: James Charles odlučio pokazati fanovima što mu se događa s kosom nakon blajhanja

Opet drama! James Charles najavio da ima novu paletu sjenila – fanovi razočarani i ljuti

Ovaj vikend konačno napravi ono što već tjednima odgađaš! Možeš i zaraditi...

reality show make up natjecanje youtube James Charles

Još vijesti