Slika nije pronađena

Na YouTubeu nikad nije dosadno, pogotovo u beauty svijetu. Svako toliko netko se posvađa, zarati, krene drama. Ovog vikenda bila je na redu drama nad dramama, koja bi mogla završiti slomom poznatog mladog youtubera.

Nema tko nije čuo za Jamesa Charlesa, mladog youtubera koji se progurao u sam vrh beauty svijeta zahvaljujući svom talentu i kreativnosti. Ali i zahvaljujući pomoći drugih. Ovaj mlad i uspješan youtuber nizao je uspjeh za uspjehom, obarao rekorde... do sada.

Sve je krenulo nizbrdo početkom mjeseca kada je James objavio Instastory u kojem reklamira vitamine za kosu 'Sugar Bear Hair'. Sve bi bilo super da se ne radi o najvećem konkurentu jedne njemu bliske osobe – Tati Westbrook. Ona ima brend 'Halo' koji proizvodi vitamine, dodatke prehrani, za kosu i kožu. Mama beauty zajednice na YouTubeu Tati uvijek je bila uz Jamesa, podržavali su jedno drugo, bili pravi BFF. Zato je njegovo reklamiranje Sugar Bear Haira shvatila osobno i osjećala se 'iskorištenom'. Snimila je video u kojem je objasnila što se događa i zašto prekida sve odnose s Jamesom.


Nije štedjela na riječima i ispričala sve neugodne situacije u kojima se našla zbog njega. Video je brzo postao viralan, a uskoro su se javili i brojni drugi celebovi i manje poznati s ne baš lijepim pričama o Jamesu.

Uskoro je James počeo gubiti followere iz sekunde u sekundu. Prije cijele ove drame imao je 16,5 milijuna followera na svom YT kanalu, a preko vikenda taj se broj smanjio na 13,9 milijuna i dalje pada.Iako je James u međuvremenu objavio video u kojem se ispričava, čini se da to nije puno pomoglo. Ljudi su ga sa svih strana počeli hejtati, a brojni poznati influenceri unfollowali su ga s društvenih mreža. Samo neki od celebova koji su ga unfollowali su Kim Kardashian, Jeffree Star, Demi Lovato, Kylie Jenner te Emma Chamberlain.


James sada drži rekord kao osoba tj. kanal koji je u jednom dan izgubio najviše pratitelja

Foto: Youtube printscreen/ Youtube/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

I hrvatske su YouTuberice u potrazi za 'savršenim' izgledom pale pod utjecaj estetskih operacija

Youtuberica koja ima kreativnosti na bacanje – napravila je haljinu od nečega što svi bacamo u smeće!

Mladi youtuber pokazao koliko je lako putem društvenih mreža zavarati – glumio je tjedan dana da je bogat

šminka drama beauty Tati youtube pratitelji James Charles