Poziranje

Instagram je prepun fotki raznih influencerica, ali i drugih cura koje nisu influencerice. No, jedna stvar im je zajednička, a to je da apsolutno sve poziraju na isti način.

Kada se neka stvar uzastopno ponavlja, s vremenom postane dosadna. To se upravo događa i s Instagram fotkama, odnosno s pozama u kojima cure poziraju. Neke od njih su postale izrazito česte i stalno ih viđamo na naslovnici, pa ako želiš dobru fotku, onda izbjegni ove poze. Ima puno drugih koje možeš iskoristiti, a da nisu neke od ovih.

1.Držanje kose

 

 

Realno, svaka druga slika na Instagramu je ova gdje cure drže kosu. U većini slučajeva ne znaju što da rade s rukama, pa primaju kosu. No, to apsolutno svi koriste pa pokušaj izbjeći.

2.Slikanje od iza

 

 

Fotkanje od iza može biti fora, ako imaš haljinu koja ima otvorena leđa. Instagram je danas pun ovakvih fotki, ali su cure počele koristiti ovu pozu i kada nema nešto zanimljivo što pokazuju pa poza nema smisla.

3.Gledanje u stranu

 

 

Gledanje u stranu je totalno isfurano. Tko god se danas slika ili želi pokazati, npr. frizuru napravi fotku gdje gleda u stranu, pogotovo kada je kosa u pitanju.

4.Fejk hodanje

 

 

Ova poza je idealna za pokazivanje outfita. I neke spontane mogu dobro ispasti tim fejk hodanjem, ali doslovno sve cure igraju na to kartu. Postoji mnogo drugih poza koje možeš iskoristiti za pokazivanje outfita, a da nije ova.

5.Spontane koje to nisu

 

 

Spontane slike mogu biti zaista fora, ali se sada na Instagramu sve češće pojavljuju spontane fotke na kojima odmah vidiš da one to nisu. Zato ih nije dobro forsirati nepotrebno, jedino ako zaista ispadnu spontano.

6.Obično stajanje ispred znamenitosti

 

 

Ova poza tipična je za one koji putuju pa žele pokazati gdje su. I to je u redu, ali obično stajanje ispred neke znamenitosti je isfurano, a pogotovo kada je ta znamenitost potpuno blurana pa ni ne znamo gdje su (osim ako ne stave lokaciju)!

7.Neprirodno sjedenje

 

 

Neprirodno sjedenje je tipično za ljetne fotke. Cure tako najčešće poziraju na brodovima, stijenama ili na plaži. No, sada ljeti je svaka druga fotka na ovu foru pa je zbog toga pomalo i dosadila.

instagram poziranje fotke dosadne poze isfurano

Još vijesti